CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parterul și primul etaj de la Căminul Energetic vor fi reabilitate cu aproape 900.000 lei

- Actualitate -

Parterul și primul etaj de la Căminul Energetic vor fi reabilitate cu aproape 900.000 lei

Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea reparațiilor capitale ale parterului și primului etaj de la Căminul Energetic situat pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian. Este un pas important, după atâta vreme de așteptare. Odată aprobați indicatorii tehnico-economici, acum următorul pas va fi demararea procedurilor de achiziţie publică pentru desemnarea executantului lucrării.

Despre ceea ce se întâmplă la Căminul Energetic am scris în repetate rânduri, parterul şi primul etaj fiind adevărate focare de infecţie, totul transformându-se aici, de-a lungul timpului, într-o mare hazna. Administraţia locală a reacționat mult prea lent pentru îndreptarea acestei situaţii. Vă reamintim că, până în vara anului trecut, Căminul Energetic a avut doi proprietari: etajele 2 și 3 aparțineau Primăriei Câmpina și toate camerele au fost repartizate unor chiriași, în timp ce parterul și primul etaj aparțineau Ministerului Educației, iar aici era dezastru. Din vara anului trecut, imobilul a fost preluat în totalitate de Primărie, dar din păcate nu s-a schimbat nimic și iată, a trecut și 2016. Abia acum, la final de an, se fac niște pași concreți pentru reabilitarea parterului și primului etaj. Aici vor fi amenajate 28 de spaţii locative - 24 de garsoniere şi patru apartamente cu două camere.
Lucrările vor consta în compartimentarea camerelor, reparaţii pereţi şi tavane, zugrăveli şi vopsitorii, pardoseli, amenajare grupuri sanitare în fiecare cameră, amenajare spaţiu pentru bucătării, înlocuire uşi şi ferestre, reparaţii şi termoizolaţii faţade, instalaţii sanitare (apă şi canalizare), instalaţii electrice, termice, construirea unei fose pentru colectarea apelor menajere, fosă care va fi racordată la canalizarea stradală. Valoarea totală a investiţiei este de 896.970 lei, fără TVA, adică aproape 9 miliarde lei vechi, dar în urma licitației prețul ar putea să mai scadă. Durata de realizare a acestei lucrări nu ar trebui să depăşească patru luni, din momentul începerii efective. Totul e să înceapă, reprezentanţii administraţiei locale fiind optimişti că lucrările ar putea demara în primăvara anului viitor. 


06 Dec 2016 09:45 3810 vizualizari



Comentarii






  • 06.12.2016 10:22 Lavy Eu nu pot sa îl mai cred pe Tiseanu decât când oi vedea ca se lucrează efectiv. De povesti suntem sătui!!!
457 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2661 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1501 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV