CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Campanie de donare de sânge, mâine (28 iunie), la Confind Câmpina

- Social -

Campanie de donare de sânge, mâine (28 iunie), la Confind Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina, SC Confind și Cabinetul DentActiv din Câmpina organizează miercuri, 28 iunie, o nouă campanie de donare de sânge, în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Ploiești. La această campanie vor lua parte angajații celor trei societăți, dar pot participa și alți donatori din Câmpina și împrejurimi. Acțiunea are loc la Confind, sala BAPS (Strada Progresului, nr. 20), între orele 8.30 - 13.00.

„Este a doua acțiune de acest fel pe care o organizăm în cei doi ani de când există spitalul. La prima campanie am reușit să strângem aproximativ 45 litri de sânge, iar în cadrul acestei campanii avem nevoie de 50-60 litri de sânge, care vor ajunge la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiești și de acolo spre unitățile medicale unde vor fi necesare aceste rezerve. Ne așteptăm să avem în jur de 100 de donatori, majoritatea din rândul personalului SanConfind, Confind și DentActiv, însă pentru a completa cantitatea necesară invităm și alte persoane să ni se alăture”, a declarat Iuliana Barbu, referent marketing la Centrul Medical SanConfind. 

Potrivit Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, rezervele cele mai deficitare se regăsesc la grupele sanguine cu RH negativ. De asemenea, este nevoie de sânge grupa AII pozitiv și asta pentru că 40% din populația României are această grupă sanguină. Donatorii vor putea beneficia de un set gratuit de analize de sânge și un set de tichete de masă. Cei care doresc să se înscrie pentru donarea de sânge sunt rugați să sune la numărul de telefon 0731.330.439.

 

 


27 Jun 2017 16:13 6468 vizualizari



Comentarii






  • 28.06.2017 15:55 Admin Noi nu avem niciun ''sictir'' pe noi sau poate asa interpretati dvs. faptul ca raspunsurile la intrebari erau deja mentionate in articolul nostru si am subliniat asta. Este problema dvs., ca si decizia de a dona sau nu sange.
  • 28.06.2017 13:17 ioneluta Ce sictir ai pe tine domnule admin,aveam de gand sa vin sa donez sange dar pentru o ciorba si pentru modul in care abordati eventualii donatori ma las pagubasa , mai bine ma duc sa casc gura la piata
  • 28.06.2017 08:25 Admin Scrie clar in articol ca actiunea incepe la 8.30. Este acolo si un numar de telefon pentru programare. Donarea de sange nu are loc la Dentactiv, ci la Confind, este scrisa si adresa.
  • 27.06.2017 22:35 Goga Ioana Alina As dori sa ma înscriu pentru donat sânge la cabinetul DentActiv dar nu pot decât de dimineața pana in ora 10 ,se poate?
1601 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1641 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
874 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2939 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV