CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Percheziții în Câmpina, Poiana Câmpina și alte localități, la persoane suspecte de trafic de droguri de mare risc

- Social -

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat joi, 25 mai 2023, 25 de percheziții domiciliare în județele Prahova şi Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum și efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, având o sursă comună de aprovizionare, ar fi comercializat droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv, acestea fiind introduse în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie. Peste 90 de persoane au fost conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Serviciul Teritorial Ploieşti, în vederea audierii.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul Structurii Centrale a DIICOT. De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Bucureşti și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, precizează IJP Prahova.
Surse apropiate anchetei ne-a declarat că mai multe percheziții au avut loc și în zona Câmpina, atât în municipiu, cât și în localitățile Poiana Câmpina, Bănești, Scorțeni și Băicoi. 26 de persoane din această zonă au fost duse la audieri și, cel mai probabil, în cazul unora dintre ei s-ar putea institui unele măsuri preventive. La Poiana Câmpina, într-un apartament de bloc, a fost descoperită, în urma perchezițiilor, o instalație de preparare a substanțelor psihoactive. Potrivit surselor noastre, persoana ridicată de polițiști este chiriaș în acest apartament, fiind vorba despre un bărbat din Republica Moldova.


25 May 2023 23:07 4900 vizualizari


Comentarii






1859 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4503 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1709 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV