CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

O parte din salariații disponibilizați de la Petroutilaj vor fi angajați la firma care a cumpărat Pompe Prahova

- Social -

O parte din salariații disponibilizați de la Petroutilaj vor fi angajați la firma care a cumpărat Pompe Prahova

Din cei 119 angajați ai SC Petroutilaj Poiana Câmpina, care au primit preaviz în vederea disponibilizării începând cu 9 februarie, peste 50 vor fi angajați la societatea care a cumpărat Secția de Material Rulant și Utilaje Grele (Pompe Prahova). Este vorba despre o firmă din București - 3D Rom Design SRL, care are capital majoritar francez și care este specializată în material rulant, linii de asamblare pentru industria de automobile și materiale de construcții și echipamente hidraulice și pneumatice. 

La sfârșitul anului trecut, administratorul judiciar al SC Petroutilaj SA a organizat mai multe licitații publice pentru vânzarea Secției de Material Rulant și Utilaje Grele. Abia după a treia licitație și, implicit, reducerea prețului bunurilor imobile respective, s-a reușit găsirea unui cumpărător. Au fost vândute terenul în suprafață de 79.162 mp și construcțiile situate pe acest teren (preț de pornire 2.273.507,5 lei), precum și toate bunurile secției (preț pornire 1.070.747 lei plus TVA). Angajarea la firma din București a celor peste 50 de persoane disponibilizate de la Petroutilaj se face tot de luna aceasta. 

(Foto arhivă cu salariații Petroutilaj)

Citiți și Pleacă acasă și ultimii 119 angajați ai Petroutilaj Poiana Câmpina


06 Feb 2016 10:51 9449 vizualizari


Comentarii






553 vizualizari 17 May 2024 19:39 Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Este mai puțin obișnuit ca la un liceu tehnologic să aibă loc o conferință pe teme istrorice. Și, totuși, așa ceva s-a întâmplat la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, joi, 16 mai 2024.

citeste mai mult
821 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de Dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
466 vizualizari 16 May 2024 21:43 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale a fost gazda unui proiect de educație pentru sănătate ”Fă totul pentru viață! Acordă primul ajutor!”, derulat de Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina.

citeste mai mult
1248 vizualizari 15 May 2024 21:49 Cel mai performant simulator de vopsitorie din România a fost adus la Câmpina, în Săptămâna Meseriilor

Cel mai performant simulator de vopsitorie din România a fost adus la Câmpina, în Săptămâna Meseriilor

Săptămâna aceasta este Săptămâna Meseriilor, iar cu această ocazie, la Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina a fost adus cel mai performant simulator de vopsitorie din România.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV