CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Costin Bădiceanu, un tânăr câmpinean care a cucerit Europa cu artele marţiale

- Sport -

Costin Bădiceanu, un tânăr câmpinean care a cucerit Europa cu artele marţiale

Costin Bădiceanu are 17 ani ÅŸi practică artele marÅ£iale de 12 ani în cadrul CS Aiko Câmpina, avându-l ca antrenor pe Gabriel Timofte. În acest week-end, alături de lotul naÅ£ional al României s-a aflat în Polonia, la Cupa Europei, de unde s-a întors cu 6 medalii: 3 de aur ÅŸi 3 de argint.

Costin Bădiceanu are centură neagră 2DAN ÅŸi a fost singurul sportiv câmpinean prezent la această competiÅ£ie europeană, desfăşurată în oraÅŸul Dabrowa Gomicza, din Polonia. A participat la categoria 16-17 ani - 60kg, centuri negre, iar palmaresul său a fost unul extraordinar, apreciat de toÅ£i cei prezenÅ£i - 6 medalii, din care 3 de aur, 3 de argint, iar dintre acestea patru la probe de kata individual ÅŸi pe echipe ÅŸi două la proba de kumite.
"Cel mai important rezultat la acest concurs a fost locul 1 la categoria kumite open sub 21 ani, Å£inând cont ÅŸi de faptul că nu am decât 60 kg, fiind cel mai slab sportiv la această categorie. Dar numai din punct de vedere al greutăţii... A fost un concurs interesant, cu adversari de valoare ÅŸi un foarte bun test înaintea Campionatului European care va avea loc în luna mai, în Serbia", ne-a declarat Costin Bădiceanu.
Lotul României la această competiÅ£ie a fost format din È™apte sportivi (doi din BucureÅŸti, patru din PloieÅŸti ÅŸi unul din Câmpina) ÅŸi a câÅŸtigat 25 de medalii (7 de aur, 8 de argint, 10 de bronz), delegaÅ£ia României în Polonia fiind condusă de Aurel Pătru - preÅŸedintele FederaÅ£iei Mondiale de Karate Shotokan SKDUN.


12 Mar 2017 19:11 9892 vizualizari


Comentarii






650 vizualizari 10 May 2024 21:39 Echipa primarilor din România, cu Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, printre titulari, vicecampioană europeană

Echipa primarilor din România, cu Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, printre titulari, vicecampioană europeană

Primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, a fost singurul dintre aleÈ™ii locali din Prahova, prezent în echipa naÈ›ională a primarilor, care a participat în perioada 4-10 mai la Campionatul European al Primarilor, unde NaÈ›ionala României a obÈ›inut titlul de vicecampioană europeană.

citeste mai mult
1138 vizualizari 09 May 2024 20:28 Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Runda a 29-a din Liga A Prahova, la fotbal, va avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul È™i delegările:

citeste mai mult
878 vizualizari 08 May 2024 19:11 Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

În penultima etapă a Campionatului NaÈ›ioanl de Handbal Feminin pentru juniori III, Grupa SperanÈ›a 2, CS Câmpina a obÈ›inut o nouă victorie. Fetele lui Daniel Vasile au învins echipa Tonus BucureÈ™ti cu scorul de 35-31, după ce la pauză tabela de marcaj arăta un scor egal, 15-15.

citeste mai mult
1327 vizualizari 07 May 2024 20:20 Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

AÈ™teptat ca un derby local, jocul dintre CS Câmpina È™i FC BăneÈ™ti a reprezentat o anihilare reciprocă, ceel două formaÈ›ii demonstrând de ce sunt vecine de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV