CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Altercație într-o cafenea din Câmpina. Un bărbat a fost înjunghiat și a ajuns la Spitalul Județean

- Social -

Altercație într-o cafenea din Câmpina. Un bărbat a fost înjunghiat și a ajuns la Spitalul Județean

UPDATE - În urma audierilor, Poliția a reținut pentru 24 de ore patru bărbați, care în cursul zilei de miercuri vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Marți după-amiază, în jurul orei 17.30, într-o cafenea din zona Bulevardului Culturii din municipiul Câmpina a avut loc o altercație între patru persoane, în urma căreia un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat. 

Pe fondul unui conflict spontan între cele patru persoane, toate din Câmpina și care se cunoșteau între ele, un bărbat a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător (cel mai probabil cuțit) și a fost  transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Bărbatul a fost stabilizat de echipajul de pe Ambulanță, diagnosticul fiind de plagă înjunghiată regiunea latero-cervicală dreaptă și regiunea abdominală, după care a fost transferat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina, iar apoi la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, pentru investigații, după cum ne-a precizat și purtătorul de cuvânt al Serviciului Ambulanță Prahova.
Celelalte trei persoane implicate în eveniment au fost identificate și conduse la sediul Poliției pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale în consecință.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


30 Mar 2021 19:58 8199 vizualizari


Comentarii






68 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova,  în cadrul C.R.E.D. Activitatea face parte din parteneriatele educaționale ”Starea de bine în grupa de preșcolari”  și  ”Copilăria, o lume de vis”, pe care instituția de învățământ din Câmpina le-a derulat în  ultimii doi ani școlari împreună cu Grădinița nr. 14 Târgoviște și Școala Gimnazială ”Radu Cel Mare” Găești, parteneriate avizate de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

citeste mai mult
2631 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1646 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
882 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV