CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Bănești a fost inaugurat un cabinet medical ultramodern

- Actualitate -

La Bănești a fost inaugurat un cabinet medical ultramodern

În zi de mare sărbătoare creștină, Buna Vestire, la Bănești a fost inaugurat un cabinet medical ultramodern, care va deservi locuitorii satului Bănești, aparținând de comuna cu același nume.

La eveniment au fost prezenți George Stoica - primarul comunei Bănești, Valentin Nichitoiu - viceprimarul comunei, Mihaela Iorga - secretar general al comunei, alți reprezentanți ai administrației locale, precum și noul medic al comunei - Andreea Vasile.
După o scurtă ceremonie religioasă, primarul George Stoica și medicul Andreea Vasile au spus câteva cuvinte despre această investiție de mare necesitate pentru locuitorii comunei Bănești.
”Spațiul este proprietatea Primăriei, iar în urma unei licitații desfășurate anul trecut a fost închiriat medicului Andreea Vasile, care a investit o sumă consistentă pentru modernizarea cabinetului și pentru a corepspunde tuturor normelor sanitare și pentru a se obține toate avizele necesare. Cabientul este dotat cu un ecograf foarte modern, care nu a fost folosit până acum, pentru că cei dinainte nu aveau aceste competențe, De acum, aparatul va putea fi folosit de medicul Andreea Vasile, iar locuitorii comunei Bănești vor beneficia și de acest serviciu modern fără a mai fi nevoiți să meargă în localitățile limitrofe pentru o ecografie sau uin consult”, a firmat primarul comunei Bănești, George Stoica.
La rândul său, medicul Andreea Vasile a prezentat cabinetul, cu sală de așteptare, cu sală de tratament, cu alte spații specifice, inclusiv grup sanitar pentru pacienți, spații de depozitare, totul arătând nou și impecabil. ”Sunt medic specialist medicină familie, al doilea rezidențiat  în epidemiologie, competențe în ecografie, diferite cursuri prim ajutor pentru copii și adulți. Aștept cu drag pe toată lumea, inclusiv tinerele mămici. De asemenea, am cursuri de nutriție, aromaterapie și fitoterapie, pentrru cei care doresc o alternativă la medicația tradițională. Din 1 aprilie voi fi aici și aștept orice persoană interesată!”, a punctat medicul Andreea Vasile.
Un cabinet al unui medic de familie în Bănești era o mare problemă pentru locuitorii de aici, pentru că nu mai exista un medic, spațiul era total necorespunzător, astfel că oamenii trebuiau să meargă la Urleta, celălalt sat al comunei Bănești, sau chiar în Câmpina. Acum, băneștenii au și un medic valoros și dedicat și un cabinet modern.


25 Mar 2024 20:00 3224 vizualizari



Comentarii






  • 26.03.2024 18:40 Tache Acest primar va fi istorie.La fel și la Telega Viteza melcului Realizări infime.Faceti o dezbatere cu foștii primari și viceprimari postdecembriști campineni..A fost și mai rău.Intrebati topul ironizatorilor cu vechime in CL de ce nu au făcut ei și au dres.Tragand lanie vorba lui Arghir: nu am făcut nimic.Dar am fost remunerați votând că turma.Ca deh din taxe se plătesc plimbări,chiolhanuri spuneți un funcționar necorupt,acela sa candideze la șefia țării..Și ce întreprinzător care nu a lucrat cu statul a devenit miliardar....
1228 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2568 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2686 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1529 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV