CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cad bucăți de tencuială de pe Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina

- Actualitate -

Cad bucăți de tencuială de pe Casa de Cultură

De pe fațada laterală a Casei de Cultură, dintr-o zonă situată sub acoperiș, au început să cadă bucăți de tencuială. Încă nu se știe exact cauza, dar probabil că este vorba despre infiltrații la acoperiș, așa cum s-a mai întâmplat în anii anteriori. Casa de Cultură este o clădire reprezentativă a Câmpinei și se impune o intervenție cât mai urgentă pentru rezolvarea problemei.

Din păcate, bugetul alocat în acest an reparațiilor este de doar 10.000 lei, din care 8.000 lei sunt destinați reparării instalației electrice de la unul dintre holuri. Rămâne o diferența de doar 2.000 lei, insuficientă pentru orice altă lucrare. În aceste condiții, conducerea Casei de Cultură a decis să solicite Consiliului Local o suplimentare a fondurilor alocate, la rectificarea bugetară din luna iulie. Sperăm să o și obțină pentru a se putea demara lucrările necesare la fațada afectată. Asta, dacă tot s-a luat decizia, la nivelul administrației locale, ca anul acesta să nu se aloce bani pentru investiții majore la Casa de Cultură, măcar pentru reparațiile necesare să se asigure fonduri.


09 May 2018 19:26 4453 vizualizari



Comentarii






  • 14.05.2018 09:13 Admin Da, așa este, acoperișul Casei de Cultură a fost reparat în urmă cu câțiva ani, dar lucrarea a lăsat mult de dorit, lucru recunoscut inclusiv la nivelul administrației locale. În mod cert, lucrarea a ieșit din termnul de garanție.
  • 13.05.2018 21:20 Maria,eu Din cate imi amintesc Casa de Cultura Campina a fost supusa reparatiilor...Ma intreb, de ce se infiltreaza apa pe la acoperis daca a fost reparat? Inseamna ca lucrarea a fost facuta de mantuiala. Daca lucrarea NU a iesit din termenul de garantie ar trebui facute demersurile necesare pentru ca firma care a executat lucrarea sa repare , pe banii lor, ceea ce s-a degradat .
447 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2546 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2656 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1499 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV