Un câmpinean la Seul. Dr. Călin Tiu participă la congresul anual al Society for Medical Innovation and Technology

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, președintele Fundației Medis Câmpina, dr. Călin Tiu, participă la Seul la congresul anual al Society for Medical Innovation and Technology, renumitul medic câmpinean fiind un obișnuit al congreselor internaționale și recunoscut în întreaga lume medicală pentru activitatea sa.

Society for Medical Innovation and Technology desfășoară anual un congres internațional, la care participă medici din întreaga lume. De altfel, în 2009, Fundația Medis din Câmpina a fost cea care a organizat la Sinaia acest congres internațional.
La evenimentul care se desfășoară în aceste zile în capitala Coreei de Sud, dr. Călin Tiu a prezidat o sesiune de Training and Simulators și a fost invitat să țină o prelegere despre tehnologia ca mijloc de îmbunătățire a performanței în educația chirurgicală. De asemenea, în cadrul congresului de la Seul, președintele Fundației Medis a fost reales în Comitetul Director al Society for Medical Innovation and Technology pentru următorii patru ani, demonstrând astfel încât o dată recunoașterea de care se bucură la nivel internațional.

2293 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihnea 10.11.2018 21:57 Felicitari domnului doctor pentru tot ce face!

Actualitate

2765 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3178 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

367 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.