CONTACT

Trecerile de pietoni, transformate în parcări

- Social -

La Câmpina, de o bună bucată de vreme, se poartă parcarea autoturismelor pe trecerile de pietoni din intersecțiile Bulevardului Carol I cu străzile laterale, cum ar fi intersecția cu Maramureș sau Henri Coandă. Se întâmplă asta în zone în care există suficiente locuri de parcare, dar e mai comod așa, în stradă, pe trecerea de pietoni. 

Astăzi, Poliția Locală a intervenit și a încercat să rezolve problema. Le-a dat avertismente conducătorilor auto care au parcat pe trecerile de pietoni și s-a intrat cât de cât în normalitate. Cât a durat? Cât a stat polițistul în intersecție. După aceea, trecerea de pietoni s-a ocupat, din nou.


19 May 2016 22:04 6916 vizualizari


Comentarii






  • 25.05.2016 20:14 Vasile Domnul polițist de la Politia Locala a dat amenzi nu avertisment. Dacă va uitați și el a parcat neregulamentar. Dansul are o atitudine aroganta. În loc sa dirijeze circulația în zona Omv, unde stai 10 minute pt. a trece de intersecție, dansul se plimba în oraș și da amenzi, dar nu se gândește ca dacă am avea parcări, nu am mai parca neregulamentar.
  • 25.05.2016 18:03 elena cite locuri de parcare sunt pe HENRI COANDA ?,,,noi care locuim pe aceasta strada nu avem unde parca de ce ati dat aviz ptr cabinete medicale fara parcare propie???--omu necajit si bolnav vine la medic nu la plimbare!!!
  • 22.05.2016 17:37 Dragos Domnule Ioan, nici in Bucuresti nu se mai ridica masini, pentru ca este ilegal. Oras sufocat de masini este Bucurestiul sau poate orice alt oras mare din tara, nu Campina. In Campina problema este nesimtirea soferilor ( a se vedea in parcare la Kaufland sau Penny, unde mai au sa parcheze in locul cosurilor fix in intrare). Putin obraz si este loc pt toata lumea, legal.
  • 20.05.2016 08:08 Ioan Orasul este sufocat de masini, iar felul in care inteleg unii sa parcheze a ajuns o mare problema. Am vazut chiar in aceasta intrsectie situatii de-a dreptul hilare - tot parcand unul langa altul, la un moment dat au plecat doua dintre masinile aflate mai aproape de coletul strazii, astfel ca a ramas o masina parcata exact in mijlocul intersectiei, stinghera! Dar de ce nu se mai ridica masinile parcate neregulamentar. Ca ma gandesc ca daca faci doua-trei drumuri pana unde trebuie sa iti ridici masina si mai platesti si vreun milion-doua, data viitoare te gandesti de doua ori daca sa iti lasi masina ca ... in mijocul intersectiei sau nu?!
1984 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1766 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4603 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1745 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV