CONTACT

Partidul Umanist Social Liberal o susține pe Irina Nistor la Primăria Câmpina

- Politică -

Partidul Umanist Social Liberal o susține pe Irina Nistor la Primăria Câmpina

Prin intermediul unui comunicat de presă, Partidul Umanist Social Liberal, filiala Câmpina, a anunțat că la alegerile locale din 9 iunie o va susține pe Irina Nistor la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Irina Nistor este candidatul Partidului Social Democrat, dar - la începutul lunii trecute - și Partidul Câmpina Curată a anunțat că o va susține în viitoarea bătălie electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina.
”Conducerea filialei Câmpina a Partidului Umanist Social Liberal a decis ca la alegerile din 9 iunie să recomanda tuturor membrilor și simpatizanților să o susțină pe Irina Nistor, candidat PSD, la funcția de primar al municipiului Câmpina. Apreciem că este cea mai bună variantă pentru a asigura un viitor comunității noastre, un viitor în care principiile și valorile umaniste să se regăsească și în care toți membrii comunității câmpinene să o ducă mai bine și să fie cât mai bine reprezentați”, se arată în comunicatul de presă al Partidului Umanist Social Liberal, filiala Câmpina.


09 Apr 2024 12:05 1919 vizualizari


Comentarii






  • 09.04.2024 18:25 Ioana Nu vă supărați, dar cine sunteți ??????? De unde ați apărut ???? Recomandarea e plătită sau impusă???? Dacă nu ați fi penibili, m ar apuca râsul ( plânsul mai degrabă 🤦‍♀️)
0 vizualizari 03 May 2024 11:29 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
979 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1112 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1822 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV