CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a dublat numărul de locuri la Școala de Poliție Câmpina, sesiunea de admitere septembrie 2017

- Actualitate -

S-a dublat numărul de locuri la Școala de Poliție Câmpina, sesiunea de admitere septembrie 2017

O veste extraordinară pentru candidații la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, cei care luni încep examenul de admitere. Numărul locurilor scoase la concurs s-a dublat, lucru pe care ni l-a confirmat directorul instituției, comisar șef Vasile Tache.

"Astăzi am fost informați pe linia noastră internă că numărul de locuri pentru sesiunea de admitere din septembrie 2017 a fost dublat în toate unitățile postliceale de învățământ ale MAI. În școala noastră vom avea, astfel, 1.000 de locuri scoase la concurs pentru agenți de poliție. Sunt trei noutăți foarte importante: dublarea numărului de locuri pentru examenul de admitere, reducerea perioadei de școlarizare de la doi ani la un an și finalizarea cursurilor în decembrie 2017 pentru elevii care se află acum în anul II, deci cei care au susținut examenul de admitere în 2016", ne-a declarat comandantul Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, Vasile Tache.
Practic, este vorba despre dublarea numărului de locuri pentru agenții de poliție care vor lucra în structurile operative ale Poliției Române. Vă reamintim că, inițial, au fost scoase la concurs 554 de locuri - 500 pentru IGPR, 37 pentru agenți SIE, 10 pentru Direcția Generală de Pașapoarte și 7 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.
Astăzi și mâine, candidații își primesc legitimațiile de concurs, iar în perioada 4-8 septembrie vor susține probele eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice). Proba scrisă va avea loc pe 9 septembrie. Conform datelor postate pe site-ul Școlii de Poliție Câmpina, 2.383 candidați sunt înscriși la concursul de admitere - sesiunea septembrie 2017. Inițial, numărul candidaților a fost mai mare (3.085), dar unii dintre ei fie au intrat la diferite facultăți, fie pur și simplu au renunțat la concurs.


02 Sep 2017 18:47 20331 vizualizari



Comentarii






  • 03.09.2017 16:23 Admin S-a dublat numărul de locuri și la școala din Cluj Napoca. Scrie destul de clar în articol, puteți reciti declarația comandatului Vasile Tache. Dar noi am scos în evidență școala de la Câmpina pentru ca suntem un site de știri locale din... Câmpina. Dar în articol scrie că este vorba despre toate școlile MAI.
  • 03.09.2017 13:49 Ros Ioachim La Scoala de Agenți de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca nu s-au dublat locurile??
2487 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1361 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4918 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1125 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV