CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Administrația locală dorește iluminarea unor clădiri monumentale din centrul Câmpinei

- Actualitate -

Administrația locală dorește iluminarea unor clădiri monumentale din centrul Câmpinei

Discuția despre iluminarea unor clădiri reprezentative a fost deschisă de consilierul Dragomir Enache, la ședința Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii augus. S-a plecat de la aspectul deosebit pe care îl are noaptea Parcul Regele Mihai I (Milia și Soldat), în zona care a fost modernizată anii trecuți. 

"Biroul de Urbanism ar putea sa vină cu o propunere, ce clădiri să fie luminate cel puțin în zona centrală a orașului, astfel încât Câmpina să aibă un alt aspect", a spus Dragomir Enache. Propunerea sa a fost bine primită de primarul Horia Tiseanu, care a afirmat: "Mă bucur că dl. Enache are o astfel de inițiativă pentru un oraș european și o rog pe doamna Staicu de la ADPP să facă o listă cu operatorul care se ocupă de service-ul pentru instalațiile electrice și să vedem ce clădiri putem ilumina monumental. Știți că sediul Primăriei, Castelul Hasdeu sunt luminate monumental și chiar și la Casa Tineretului, bustul lui Vlaicu și sonda alăturată, există un astfel de iluminat, dar mai putem ilumina monumental și alte clădiri. Vă mulțumesc pentru inițiativă". (video)
Acum, poate că se pune puțin căruța înaintea boilor, pentru că într-o zonă centrală a Câmpinei dominată de blocuri și unde se evidențiază un șantier (al parcului de la Soldat) și un turn înclinat, poate va fi greu să se găsească o clădire care să merite un iluminat deosebit. Poate mai întâi ar fi trebuit create astfel de clădiri, de spații, în general, și abia apoi să-și pună aleșii locali problema "iluminatului monumental". Și poate nu ar fi rău dacă ar fi implicați și cetățenii în astfel de proiecte.


05 Sep 2018 11:42 5484 vizualizari



Comentarii






  • 05.09.2018 21:54 Unu' Nu sunt cladirile atat de importante,cat faptul ca stalpul de iluminat din fata sediului politiei municipale este stins mereu.Pipai gardul sa intru-n curte noaptea...Ca sa nu mai zic de "serenadele" nocturne ale contravenientilor in fata sediului,sau semnalele acustice care ma trezesc noaptea cand portile sunt inchise iar "efectivele" vor sa intre si n-are cine sa le deschida decat daca isi anunta zgomotos sosirea...
  • 05.09.2018 18:33 Nini A vb si dl Enache ca sa nu adoarma in timpul sedintei. Sunt penibili cu totii.. In frunte cu Pitigoi si Tiseanu. Se vede ca se apropie campania electorală si iese fiecare, la fiecare sedinta cu cate o idee... Ca sa dea bine. VA ROG NU II MAI PROMOVAȚI !!!!!
  • 05.09.2018 14:10 Itzic Decât sa le lumineze,mai bine le-ar pune câte o lumânare clădirii înclinate, parcului de la soldat, care e aproape la ultima suflare, cavoului, clădirii de langa liceul Grigorescu și, din păcate, exemplele mai pot continua.
2527 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1388 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5064 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV