CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Majas Flowers" - pagina de Facebook unde câmpinenii pot comanda mărțișoare și cadouri pentru cei dragi. Livrarea este gratuită!

- Social -

Un tânăr antreprenor din Câmpina, Martin Costin, a găsit alternativa ideală pentru a duce mai departe tradiția Mărțișorului, având în vedere decizia autorităților de a nu mai permite, din cauza pandemiei de coronavirus, organizarea micului târg de mărțișoare în zona centrală a municipiului. Așa a apărut pagina de Facebook Majas Flowers, unde cei interesați pot vedea, alege și comanda diverse mărțișoare și cadouri, livrarea fiind gratuită în Câmpina.

Pe lângă mărțișoarele clasice, puteți achiziționa broșe, felicitări, aranjamente din trandafiri de săpun, dar și alte cadouri pentru a aduce un zâmbet pe chipul persoanelor dragi, la început de primăvara. Pentru că, să nu uităm, după Mărțișor urmează Ziua Femeii. 
"Majas Flowers" este o afacere locală, iar pentru tânărul antreprenor și echipa lui fiecare apreciere contează. Chiar dacă nu cumpărați, puteți arunca o privire pe pagina de Facebook menționată, precum și pe Instagram - majas.flowers.


26 Feb 2021 10:54 3020 vizualizari


Comentarii






203 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova,  în cadrul C.R.E.D. Activitatea face parte din parteneriatele educaționale ”Starea de bine în grupa de preșcolari”  și  ”Copilăria, o lume de vis”, pe care instituția de învățământ din Câmpina le-a derulat în  ultimii doi ani școlari împreună cu Grădinița nr. 14 Târgoviște și Școala Gimnazială ”Radu Cel Mare” Găești, parteneriate avizate de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

citeste mai mult
3431 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1647 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
884 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV