CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina, în topul angajatorilor în 2017

- Actualitate -

Primăria Câmpina, în topul angajatorilor în 2017

Numărul persoanelor angajate în primele 11 luni ale acestui an la Primăria municipiului Câmpina este de 46. Astfel, Primăria se poate situa cu ușurință în topul angajatorilor în anul 2017, pentru că, la nivelul municipiului Câmpina, probabil sunt foarte puține firme sau instituții care să fi angajat atâtea persoane. 

În administrația locală câmpineană lucrează 500 de persoane și ne referim aici la Primărie și instituțiile din subordine (Poliția Locală, Biblioteca Municipală, Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu”, Casa de Cultură, Casa Tineretului, Piața Centrală, Clubul Sportiv, Serviciul de Evidență a Persoanei și Serviciul Public de Asistență Socială). Strict în Primărie sunt 130 de funcții publice ocupate. Anul acesta, din ianuarie până în noiembrie, au fost angajate 46 de persoane dintre care 15 asistenți personali ai persoanelor cu handicap. Am solicitat Primăriei Câmpina o situație a angajărilor pentru fiecare lună a anului și fiecare compartiment în parte. Și iată răspunsul:

Ianuarie – 6 persoane: 1 Serviciul buget finanţe contabilitate (transfer), 1 Compartiment juridic şi contencios (durata determinată, post temporar vacant), 1 Biblioteca Municipală, 1 Cabinetul primarului (durată determinată), 2 asistenţi personali;

Martie – 4 persoane: 3 Compartiment casierie, 1 asistent personal;

Aprilie – 6 persoane: 5 Centrul rezidenţial de asistenţă şi reintegrare socială, 1 asistent personal;

Mai – 8 persoane: 1 Centrul de informare turistică, 1 Secretarul municipiului (transfer), 1 Centrul rezidenţial de asistenţă şi reintegrare socială, 5 asistenţi personali;

Iunie – 3 persoane: 1 Compartiment juridic şi contencios, 1 Serviciul urbanism şi amenajarea teritoriului, 1 asistent personal;

Iulie – 6 persoane: 1 Compartimentul informatică, 2 Serviciul buget finanţe contabilitate, 1 Atelierul pentru infrastructură urbană, 1 Serviciul administrare spaţii verzi, 1 Centrul rezidenţial de asistenţă şi reintegrare socială;

Septembrie – 1 persoană: Compartimentul îndrumare asociaţii de proprietari, spaţiu locativ;

Octombrie – 6 persoane: 4 Cantina socială, 1 Serviciul administrarea domeniului public şi privat, 1 asistent personal;

Noiembrie (doar până pe data de 20) – 6 persoane: 1 Biroul pentru situaţii de urgenţă civile (perioadă determinată, post temporar vacant), 1 Cantina socială, 4 asistenţi personali. 

Total angajări în perioada 1 ianuarie – 20 noiembrie 2017: 46 persoane, din care 15 asistenţi personali.


15 Dec 2017 19:54 5730 vizualizari



Comentarii






  • 16.12.2017 18:10 Eu Pentru câte posturi s.a dat concurs? Au fost anunțate la forțele de munca sau in presa? Pile relații .....chiar mi se apleacă ca sa fiu elegant.
1041 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2559 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2676 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1510 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV