CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Seturi de 50 de măști pentru persoanele defavorizate, acordate gratuit de Primăria Câmpina

- Social -

Seturi de 50 de măști pentru persoanele defavorizate, acordate gratuit de Primăria Câmpina

În perioada 2-4 septembrie 2020, echipe ale Primăriei Municipiului Câmpina vor distribui seturi de 50 măști de protecție, de persoană, în conformitate cu prevederile OUG nr. 78/2020, unor categorii sociale defavorizate. În total, vor fi acordate 2.217 cutii a câte 50 de măști fiecare.

Astfel, pentru persoanele din familiile beneficiare de ajutor social și cele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, distribuirea măștilor de protecție se va realiza la sediul Cantinei de ajutor social, din Strada Ecaterina Teodoroiu nr. 34, pe baza actului de identitate al titularului.
Pentru pensionarii din sistemul public de pensii, ale căror venituri sunt sub 704 lei, precum și pentru persoanele încadrate în grad de handicap, care au ca venit exclusiv indemnizația de handicap, echipe ale Primăriei se vor deplasa la domiciliul persoanelor respective pentru înmânarea măștilor.
Beneficiarii au dreptul la acordarea setului de măști o singură dată, chiar dacă aparțin mai multor categorii. Distribuirea măștilor se va face pe baza prezentării actului de identitate și a semnării în lista de distribuire. Persoanele care nu vor fi găsite la domiciliu pentru înmânarea setului de măști de protecție se vor prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială, din B-dul Culturii, nr. 27, cu actul de identitate, pentru ridicarea măștilor, începând cu data de 7 septembrie 2020. Măștile rămase nedistribuite/ neridicate de beneficiarii din listele inițiale se vor acorda celor înscriși pe liste suplimentare, pe baza documentelor justificative: dispoziția privind acordarea ajutorului social, dispoziția privind acordarea alocației de susținere, decizia de pensie sau certificatul de încadrare în grad de handicap, după caz, informează Primăria municipiului Câmpina.


01 Sep 2020 20:19 4088 vizualizari


Comentarii






  • 02.09.2020 18:09 Vica As face pariu ca daca ar mai fi candidat Tiseanu, sigur am fi avut moaca lui pe toate acest masti! Ca atat il duce capul!
  • 02.09.2020 10:44 Suntem cu ochii pe voi Bravo ! Un lucru bun pentru nevoiași!
1858 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4501 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1708 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV