CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andrei Istrate (UNPR) vrea "progres și normalitate" pentru Câmpina

- Politică -

Andrei Istrate (UNPR) vrea

La Ploiești a avut loc, în această seară, o întâlnire a candidaților UNPR Prahova pentru alegerile locale din 5 iunie cu președintele partidului, deputatul Valeriu Steriu. "Noi nu suntem un partid de 50%, dar suntem un partid care echilibrează scena politică. Și sunt convins că, în aproape toată țara, nu se va putea constitui majoritatea la nivelul consiliilor județene fără UNPR", le-a spus Valeriu Steriu candidaților aflați în Sala "Europa" a Palatului Administrativ.

Din partea UNPR Câmpina, la întâlnirea de la Ploiești au fost prezenți consilierul local Viorica Stănică, candidatul la funcția de primar al municipiului - Andrei Istrate și mai mulți candidați aflați pe lista pentru Consiliul Local. "Noi vrem progres și normalitate pentru Câmpina. Progres, adică dezvoltare. Normalitate - adică o stare de bine, cetățeni mulțumiți și încrezători. Noi nu credem că străzi asfaltate, parcuri moderne, săli de sport sau canalizare trebuie incluse într-un program electoral și să constituie promisiuni electorale. Acestea sunt lucruri care obligatoriu trebuie să reprezinte o parte din activitatea unui primar, indiferent cine ar fi acela", a declarat Andrei Istrate.


13 May 2016 22:50 8270 vizualizari



Comentarii






  • 14.05.2016 22:27 ISTRATE ANDREI FUZIUNEA este un proces care se decide la nivel central, de organismele de conducere ale partidelor politice. Eu nu am plecat de la Forta Civica la PDL si apoi de la PDL la PNL. Forta Civica a fuzionat cu PDL, iar apoi PDL si vechiul PNL au fuzionat formand un singur partid. Asa am ajuns eu de la Forta Civica la PNL, nu prin migratie politica. Daca sunteti interesat (a) de politica, este trist ca nu stiti aceste lucruri. Iar de la PNL am decis sa plec din motive foarte clare. Este firesc sa pleci dintr-un partid unde cineva isi atribuie munca ta fara sa ti-o recunoasca si unde sunt promovati oameni pe criterii doar de unii stiute. Eu nu vreau functii, vreau doar corectitudine si principii sanatoase. Am plecat de la un partid mare la UNPR, un partid mic dar cu Oameni mari si vrem sa facem ceva pentru comunitate, nu pentru interesul personal sau de grup asa cum se procedeaza la alte partide. Este foarte simplu.
  • 14.05.2016 08:12 Liviu Domne, cred ca are dreptate! Daca iei programele tuturor candidatilor, cam 80% cred ca sunt comune - parcari, asfaltari, canalizari, parcuri, bancute panselute etc. Eu as vota un primar care sa vina cu o idee moderna, revolutionara, de a schimba fata Campinei, de a-i menine pe tineri aici, de a revitaliza acest oras. Personal, voi urmari atent acest candidat, pentru ca imi place cum gandeste!
  • 14.05.2016 07:02 dan Normalitate? Când va fi în stare să găsească definiția normalități, în contextul actual, vă rog să o publicați aici. Să știm și noi la ce repere si principii ne raportăm. Când treci de la Forta Civică la PDL, apoi la PNL, iar când locul pe listă nu iti convine fugi la UNPR, este o formă de normalitate? P.S. Este valabil pentru toți candidații. Sloganul de campanie este .....
681 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1477 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
599 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2015 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV