CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liberalii câmpineni cer abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia Guvernului

- Politică -

Liberalii câmpineni cer abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia Guvernului

Mai mulți liberali câmpineni ne-au transmis astăzi un comunicat de presă prin intermediul căruia își exprimă nemulțumirea atât față de actele normative legate de justiție, emise de Cabinetul Grindeanu, dar și față de modul în care au fost aprobate acestea. "Nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru că se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere", este mesajul liberalilor câmpineni către actuala putere.

Iată comunicatul de presă remis de un grup de liberali câmpineni:

"Ceea ce șochează în aceste zile la regimul PSD - ALDE este totala indiferență față de vocea cetățeanului, o atitudine nedemocratică, ce demonstrează clar ruptura totală între alegători și putere.
Ceea ce au făcut guvernanții, fără niciun proces de conștiință, fără niciun regret, în noaptea de 31 ianuarie / 1 februarie 2017, pot face oricând, cu orice lege, nu doar în justiție. Acesta este un mare pericol, care nu poate fi trecut cu vederea!
Ceea ce nu înțeleg vremelnicii "proprietari" de Putere este că, în anul de grație 2017, nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru că se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere.
Răspunsul liberalilor câmpineni față de cinismul guvernanților este unul simplu, dar ferm: cerem abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia guvernului Dragnea - Grindeanu, cu tot cu ministrul "Altă întrebare" Florin Iordache. Susținem necondiționat revolta cetățenilor României, care își demonstrează pașnic nemulțumirea față de abuzurile guvernului."

Un grup de liberali câmpineni:
Enache Dragomir
Monica Clinciu
Rodica Papuc
Marian Nistor
Corina Topală
Bogdan Cord
Liviu Briciu
Dan Nica
Florin Frățilă
Adrian Dochia
Cosmin Raț
Doru Trifan


03 Feb 2017 17:12 6832 vizualizari



Comentarii






  • 08.02.2017 22:35 Rodica Pop Dar fata de seful lor de partid, care ar fi parerea semnatarilor acestui comunicat? Chiar as fi curioasa, mai ales ca cei pe care ii cunosc si au semnat aici ii stiu de oameni seriosi!
  • 06.02.2017 21:37 Radu Radu Din pacate tot ce se evidentieaza la aceasta echipa PNL predomina doar interesul personal banesc.Ridica lunar indemnizatia de consilier ,unii din ei mai au o cota din consiliile de administratie ,consiliile judetene,apoi anumte relatii si facilitati indirecte.Sau acumulat 3 dosare penale la varf si nici o vorba sau gest politic de mustrare ,asta inseamna ca ei sunt de acord tacit si sustin mita,abuzul,delapidarea de care se discuta in strada de f.f.f mult timp si jocul duplicitar ca sunt de acord cu abrogarea HOTIEI .Ce credibilitate sa mai ai in fata populatiei ,penibila situatie in Politica unde se accepta HOTIA ca mod de viata si de lucru.Sa speram ca in lipsa unei opozitii politice ,societatea civica va tine piept HOTIEI si protejarii ei de Talhari.
  • 06.02.2017 12:44 Mihaela Astia sunt liberalii Campineni....:)))) nu stiu de ce a fost de acord Monica Clinciu sa fie pusa pe acesta lista de remaniabili din pnl campina
  • 05.02.2017 17:24 Daicu Gelu Este normal ca la Campina reacția PNL sa fie răsuflată. De ordonanța beneficiază Tiseanu primarul si Fratila consilierul care este verificat acum pentru conflict de interese si abuz in serviciu.
  • 03.02.2017 22:52 Celentano celentano Din pacate spusele lui Celentano se adeveresc,aici am ajuns dupa 27 de ani,un concept de tara prin drenarea banului public de ambele parti si acum se umfla incet,incet mamaliga,dar nu va exploda,suntem in UE si lucrurile sunt complicate.Din pacate nu se pot coagula doua forte politice ,se stia mai de mult de planul PSD, cu implementarea unui model economic favorabil populatiei si asta nu e rau,in schimbul protejarii Hotilor,asta e rau,ce vor beneficia ambele tabere.Reactia PNL e palida,slaba ,este ca un scheunat de caine lovit de forta PSD,mai ales la Campina unde PNL este responsabil de starea economica ,sociala si a infrastructurii jalnice .Controlul banului public este jalnic ,lipseste bunul simt si profesionalismul totul se opreste din pacate doar la DNA, iar aici e deranj mare.
1233 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1560 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
637 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2052 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV