CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Asociația Together România anunță lansarea proiectului de acreditare Erasmus+ 2023

- Social -

Asociația Together România anunță lansarea proiectului de acreditare Erasmus+ 2023

Asociația Together România, cu sediul în Câmpina, este beneficiara proiectului de acreditare din domeniul tineretului Erasmus+, Proiecte de mobilitate, aprobat de Agenția Națională pentru Proiecte Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, cu numărul 2023-1-RO01-KA151-YOU-000134997. Proiectul se va desfășura în perioada iunie 2023 - august 2024 și are că obiectiv principal realizarea a două mobilități ale tinerilor și o mobilitate a lucrătorilor de tineret. Activitățile se vor desfășura în comuna Valea Doftanei (sat Trăisteni) astfel: mobilitatea lucrătorilor de tineret se va implementa în octombrie 2023, o mobilitate a tinerilor în martie 2024 și o mobilitate a tinerilor în mai 2024. 

"Proiectul este o excelentă oportunitate de dezvoltare a dimensiunii europene a educației, prin participarea unui număr de peste 90 de tineri din 8 țări europene. Participanții la acest proiect sunt tineri din comunități locale, membri ai organizațiilor partenere, dornici să se afirme, cu viziune, care sa fie ancorați în realitatea comunității și să cunoască nevoile acesteia și ale tinerilor, să fie motivați să dezvolte proiecte împreuna cu alți tineri, să fie adepții egalității de șanse, pozitivi și să manifeste interes față de subiectele abordate", se menționează în comunicatul remis de Asociația Together. Pentru stimularea creativității, a participării active și a inițiativei, cei peste 90 de participanți la proiect vor desfășura activități specifice de educație non‐formală: ateliere de creație și de lucru, activități out‐door și de voluntariat alături de tinerii din comunitatea locală, jocuri de grup, întâlniri cu autoritățile locale și membrii unor ONG-uri, seri culturale cu specific național pentru fiecare țară participantă, descoperirea patrimoniului local și regional prin activități specifice, activități de follow‐up etc.

Principalele rezultate finale ale proiectului preconizate vor fi:
- șase întâlniri cu autoritățile locale din Câmpina și din Valea Doftanei (unde organizația desfășoară activități);
- șase activități comune cu tinerii din comunitate prin activități desfășurate în cadrul liceelor locale;
- minim 20 de activități de diseminare realizate în comunitatea locală de către Asociația Together și partenerii acesteia;
- minim 600 de beneficiari indirecți reprezentați de tinerii și lucrători de tineret ca participanți la activitățile de diseminare și acțiuni de follow-up;
- minim 18 proiecte/activități locale/regionale/naționale/europene implementate în comunitățile din care provin cei peste 90 de tineri participanți, ca rezultat al activităților de follow-up și pornind de la ideile tinerilor participanți.
Asociația Together România este o organizație non‐guvernamentală, non‐profit și are statutul legal al unei asociații cu activități în domeniul artei, educației, culturii, protecției mediului, sportului și social pentru tineret. Pentru mai multe informații cu privire la acest proiect sau despre activitatea asociației, puteți accesa pagina web - www.asociatiatogether.wordpress.com.


11 Aug 2023 07:43 2306 vizualizari


Comentarii






1923 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1731 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4524 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1717 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV