CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina și Poiana Câmpina, printre localitățile pentru care Prefectura a cerut bani din Fondul de Intervenție al Guvernului pentru situații de urgență

- Actualitate -

Câmpina și Poiana Câmpina, printre localitățile pentru care Prefectura a cerut bani din Fondul de Intervenție al Guvernului pentru situații de urgență

Prefectul județului Prahova, Ioana Mădălina Lupea, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în vederea inițierii unui nou proiect de hotărâre de Guvern pentru alocarea de bani din Fondul de Intervenție în vederea înlăturării pagubelor produse în urma alunecărilor de teren.

La începutul acestei luni, prin HG 177/2018, județului Prahova i-a fost alocată suma de 11.948.000 lei pentru consolidarea și refacerea mai mult obiective de infrastructură afectate de alunecările de teren. Acum, s-a decis inițierea unui nou proiect în care au fost incluse mai multe localități, fiind vorba în special despre cele la care evaluarea pagubelor s-a realizat după emiterea hotărârii precedente. Acest nou proiecte cuprinde obiective de infrastructură în localitățile Boldești Scăeni, Ceptura, Cerașu, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Plopu, Posești, Telega, Secăria, Bertea, Gornet Cricov, Șotrile, Gornet, Gura Vitioarei, Teișani, Posești, Bătrâni, Cerașu, Măneciu, Salcia, Sângeru, Comarnic, Cornu, Telega, Adunați, Chiojdeanca, Râfov, Lapoș, Aluniș, Vadu Săpat, Poiana Câmpina și municipiul Câmpina.
În cazul municipiului Câmpina se propune alocarea de fonduri pentru consolidarea drumurilor județene 102I (spre Valea Doftanei) și 207 (spre Șotrile), în porțiunile unde s-au produs alunecări de teren. La Poiana Câmpina, este vorba despre consolidarea DJ 101P (spre Breaza), la intersecția cu un drum local și consolidarea unui drum comunal, în punctele unde, de asemenea, s-au produs alunecări de teren.
Potrivit comunicatului remis de Prefectura Prahova, la începutul săptămânii, s-a transmis Guvernului, prin Ministerul Afacerilor Interne, un raport privind evaluarea tuturor pagubelor înregistrate în județ ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din perioada 1 martie-15 aprilie, pentru accesarea unui ajutor din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, în valoare de 95.127.790 lei. Acest ajutor cuprinde acoperirea pagubelor provocate infrastructurii și locuințelor, dar și a altor cheltuieli făcute în perioada mai sus amintită.


19 Apr 2018 19:45 3394 vizualizari



Comentarii






1026 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2559 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2674 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1510 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV