CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina caută director pentru Direcția Economică și șef pentru Serviciul de Buget, Finanțe și Contabilitate

- Actualitate -

Primăria Câmpina caută director pentru Direcția Economică și șef pentru Serviciul de Buget, Finanțe și Contabilitate

Anunțurile privind organizarea concursurilor pentru cele două funcții de conducere au fost publicate pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Dosarele de înscriere la concurs se depun la București, la sediul ANFP, tot aici urmând să se desfășoare și concursul. Prima probă, cea scrisă, este programată pe 20 februarie. 

Postul de director al Direcției Economice Câmpina a fost ocupat, până în toamna anului 2015, de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. Oficial, postul este vacant din vara anului trecut. Aproximativ din aceeași perioadă este vacant și postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate. Fostul șef, Eliza Oniță, a părăsit Primăria Câmpina pentru a se angaja la Trezoreria Bușteni. 
Revenind la concursurile care vor avea loc pentru cele două posturi, noi vă precizăm doar condițiile de participare. Persoanele interesate pot afla mai multe informații de pe site-ul ANFP (http://www.anfp.gov.ro/Concursuri/Conducere/PRAHOVA/Toate%20institutiile). Oricum, este foarte interesant că aceste concursuri au loc la ANFP și nu la Primăria Câmpina, așa cum s-a procedat până acum. Nu ne amintim să se fi mai întâmplat ca Primăria Câmpina să facă angajări prin intermediul ANFP și asta în condițiile în care s-au tot făcut angajări noi sau promovări pe posturi în cadrul Primăriei, mai ales în ultimii doi ani.

Pentru postul de director general al Direcției Economice se cer:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul contabilitate, economie, finanţe, management, economie şi afaceri internaţionale,
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 3 ani.
Pentru postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate se cer:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice,
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 2 ani.
La ambele posturi se adaugă condițiile generale și specifice prevăzute în Art. 54 din Legea 188/1999 privind Statutul Funcționarilor Publici.


19 Jan 2017 18:35 6142 vizualizari



Comentarii






  • 20.01.2017 15:32 Radu petre Corect, daca vin ce ce au terminat la Oxford anul trecut ,nu suntem rasisti sa punem frana dezvoltarii orasului,lasand gluma la o parte e bine venita noua generatie, ce nu este inclusa in serparia celor cu mare vechime,poate fi un mare avantaj un alt aer mai curat decat ce respiram acum si mai putine dosare DNA sau de ce nu ZERO.(POATE NU SE MAI FINANTEAZA MOFTURI PERSONALE PRECUM MASINA CU DOTARI CE A GENERAT DOSAR DE ABUZ IN SERVICIU.)
  • 20.01.2017 10:23 Tudor Asta așa ca să nu limităm accesul la POSTURI
  • 20.01.2017 10:22 Tudor Legea Educației: Art 153 Alin. 2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate.
  • 20.01.2017 09:12 Pavel Andra Asa putina vechime se cere si fara experienta intr o functie de conducere?
  • 19.01.2017 19:06 Violeta Pentru cine sunt pregatite de Tiseanu cele doua posturi? Ca nu se poate altfel!
471 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2552 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV