CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sala de sport a Școlii "Ion Câmpineanu" va fi construită de CNI cu bani de la Ministerul Dezvoltării. Administrația câmpineană pune la dispoziție terenul

- Actualitate -

Sala de sport a Școlii

La solicitarea Companiei Naționale de Investiții (CNI), Consiliul Local Câmpina va aproba în ședința de astăzi predarea, pe bază de protocol, către Ministerul Dezvoltării Regionale, a unui teren în suprafață de 1.484 mp situat pe Strada Erupției. Este vorba despre terenul din partea stângă a școlii, acolo unde va fi construită o sală de educație fizică școlară (denumire oficială) prin Programul Național Construcții de Interes Public - Săli de sport.

Proiectul privind construirea unei săli de sport la Școala "Câmpineanu" a fost depus de mai multă vreme de administrația locală, dar abia în acest an au început să se miște lucrurile. Practic, sala de sport va fi construită de CNI, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale, contribuția municipalității câmpinene fiind aceea de a pune la dispoziție terenul necesar. Sigur, tot Primăria Câmpina a realizat și documentațiile necesare, dosarul cu documente fiind, în astfel de cazuri, extrem de consistent. De asemenea, Consiliul Local va finanța lucrările de realizare a racordurilor la utilități a viitoarei săli de sport.
Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" funcționează cu 25 de clase, în total peste 600 de elevi. Instituția are patru profesori de educație fizică și nu dispune de o sală de sport. Orele de educație fizică se desfășoară într-o sală obișnuită de clasă, fără dotările specifice și fără vestiare.


28 Nov 2017 11:57 4295 vizualizari



Comentarii






  • 28.11.2017 16:08 anton bravo, de 1000 de ori bravo! educatia si sportul sunt esentiale pentru dezvoltarea in bine a copiilor nostri!
  • 28.11.2017 14:50 vass O tuns cineva iarba ?
2488 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1361 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4921 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1125 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV