CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcul de la Soldat va fi un spațiu ambiental, nu unul monumental

- Actualitate -

Parcul de la Soldat va fi un spațiu ambiental, nu unul monumental

Pentru că Primăria Câmpina nu a dorit să-și asume responsabilitatea alegerii unei soluții cu privire la modernizarea Parcului de la Soldat, au fost întrebați câmpinenii. 32 de răspunsuri s-au primit la Primărie, majoritatea fiind pentru un spațiu ambiental. Prin urmare, ambiental se face.

Astăzi, într-o conferință de presă, primarul Horia Tiseanu a prezentat concluziile consultării publice, iar arhitecta Ioana Șinca, cea care a propus o soluție efectivă de modernizare a parcului, a explicat în ce vor consta lucrările și cum va arăta parcul după modernizare. Parcul va avea o alee centrală care va porni dinspre intersecția Bulevarului Carol I cu Bulevardul Culturii. La capătul aleii vor exista trei arce de cerc, care ar putea fi fundalul unui viitor monument al unei personalități locale. De o parte și de alta a aleii centrale vor fi amenajate spații cu multă verdeață. În parc va exista și o fântână pavimentală. Statuia Soldatului Necunoscut va fi mutată la Cimitirul Eroilor. Odată luată decizia amenajării unui spațiu ambiental, urmează realizarea unui studiu de fezabilitate și a proiectului viitorului parc. 


27 Apr 2016 20:20 6026 vizualizari



Comentarii






  • 03.05.2016 14:24 Ion Dandoaselea Nu stiu ce se va face pana la urma in acest spatiu. Avand insa in vedere gropile hade care ne tot privesc fara nici un viitor din parcul de la notariate, drumurile desfundate ale orasului, santierele neterminate, parca se prefigureaza ceva care nu ar trebui sa ne mire. Totusi, parca mai am o speranta cand vad apetenta deosebita a primarului inca in functie pentru parcuri fara nici un rost, in toate colturile urbei. Probabil ca se gandeste ca din iunie va avea mult timp la dispozitie si va trebui sa-si plimbe baiatul (cel mic) pe undeva... Nu pot insa sa nu remarc -pentru a cata oara?- supeficialitatea de care dau dovada autoritatile locale : ni se spune ca s-a facut 'consultare publica' sau 'sondaj de opinie'. Cu 32 de raspunsuri ?!? Pai asta inseamna sub unu la mie respondenti... Trec peste totala irelevanta unui asemenea sondaj si ma intreb ce inseamna oare aceasta ascundere sub cuvinte? Exact cum zice domnul Jerry mai sus: am fost vreodata intrebati despre vreo chestiune majora (si posibil cu consecinte grave) cu care s-a confruntat Campina? Sume platite aiurea pentru lucrari neterminate, rambursari uriase (vezi Calea Dacia) ca urmare a unor decizii proaste, si multe, multe altele. Se doreste oare sa se arunce cu praf in ochi in prag de alegeri sau este doar fuga/frica de raspundere? Oricum -trecand peste hilarul situatiei- vreu sa-i informez pe cei din primarie ca un sondaj de opinie are la baza un algoritm clar, urmareste in mod stiintific un segment de populatie sau face in asa fel incat rezultatul sa fie acoperitor pentru toti iar raspunsul este intr-adevar unul relevant.Dar profesionalismul este departe de ocupantii Casei cu Grifoni ...
  • 28.04.2016 11:11 Jerry Tiseanu nu vrea sa își asume răspunderea pentru soluția găsită la acest parc?!? De asta a făcut sondaj?! Incredibil!!!!! Ca sa nu mai spun ca faptul ca au răspuns doar 32 de campinei, cât de relevant este sondajul? Dar de ce nu ne-a întrebat pe noi si cand a angajat-o pe Bianca sau cand a plătit din banii noștri peste 6 miliarde pentru ca nu s-a finalizat policlinica la timp sau pentru cel 900 milioane plătite tot din buzunarul nostru pentru aceeasi firma nu a reușit sa încheie la timp căsuța piticilor?! Iar dacă nu vrea sa își asume răspunderea, de ce nu lasă pe altcineva care vrea sa își asume aceasta răspundere?! Si el sa se seducă sa își crească copiii, nepoții si sa ne mai lase in pace!
2520 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1386 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5040 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV