CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Și a fost a XX-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

- Eveniment -

Și a fost a XX-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală

Ca în fiecare an, și asta de 20 de ani încoace, Balul Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina constituie o mare petrecere, un eveniment la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Pentru anul școlar 2018-2019, școala patronată de Asociația AMUS France - Roumanie numără aproximativ 90 de boboci, la cele trei clase din anul I - două clase cu profil de asistenți medicali generaliști și o clasă cu profil de asistenți medicali farmacie.

Petrecerea a avut loc joi seară, la Casa Tineretului, iar alături de elevi s-au aflat profesorii lor și mai mulți colaboratori ai școlii. "Colegele voastre, participante la concursul de Miss Boboc, au multe emoții, dar atât pentru ele, cât și pentru voi toți aș vrea să știți că este important un lucru - să spui ce gândești și să o faci cu sinceritate, din tot sufletul, iar atunci lucrurile vor ieși bine. Este un principiu pe care îl aplicăm în școala noastră, spunem ce gândim și o facem cu sinceritate. Aceasta este seara bobocilor și, chiar dacă nu au venit aici toți bobocii noștri, vouă celor prezenți vă doresc distracție plăcută în mare familie AMUS!", a spus Elena Murariu, președintele Asociației AMUS France - Roumanie. 
"V-ați ales o meserie care nu este deloc ușoară, iar ceea ce îmi doresc eu cel mai mult este faptul ca voi să nu uitați niciodată, din momentul în care veți ajunge să profesați, că nimic nu este mai important decât omul din fața voastră, nimic nu e mai important ca oamenii din fața voastră, pacienții. Indiferent în ce an sunteți, boboci, anul II sau anul terminal, acesta este mesajul pe care am vrut să vi-l spun, chiar dacă acum suntem la Balul Bobocilor", a afirmat Ciprian Murariu, directorul general al Școlii "Louis Pasteur". Le-au mai adresat câteva cuvinte celor prezenți directorul executiv al școlii - prof. Romulus Pietriceanu și consilierul local Florin Frățilă, ca reprezentant al administrației publice locale. (video)
Apoi s-a încins o horă mare, românească, în cinstea Centenarului Marii Uniri, după care a început concursul la care au participat doar boboace, pentru că în anul I sunt foarte puțini băieți. Titlul de Miss Boboc 2018 a fost câștigat de Alexandra Trăistaru. După concurs a început petrecerea, care a durat până noaptea târziu.


16 Nov 2018 12:12 7978 vizualizari


Comentarii






2488 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
1654 vizualizari 11 May 2024 21:55 Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

În Câmpina există un fenomen care - fără a se bucura de prea multă faimă pe plan local - reușește să atragă tot mai mulți pasionați ai artei fotografice de pe toate meridianele Globului. Este vorba de saloanele de artă fotografică organizate de două ori pe an de Răzvan Băleanu, sub înaltul patronaj al Socieții Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din Statele Unite.

citeste mai mult
2916 vizualizari 11 May 2024 21:07 Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

La Bănești, în week-end-ul 15-16 iunie 2024 va avea loc o nouă ediție a Festivalului Cireșelor. 

citeste mai mult
2613 vizualizari 11 May 2024 16:25 În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

De multă vreme nu a mai fost atâta agitație pe peronul liniei 1 din Gara Câmpina. Prilejul de sâmbătă a fost deschiderea unei expoziții de machete feroviare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV