CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Medicii de familie, nemulţumiţi de calitatea lucrărilor efectuate la cabinetele de pe Strada Castanilor

- Social -

Medicii de familie, nemulţumiţi de calitatea lucrărilor efectuate la cabinetele de pe Strada Castanilor

După reparaţiile efectuate la cabinetele medicale de pe străzile Tineretului, Calea Doftanei şi Griviţei, în această vară au fost efectuate și s-a făcut recepţia tehnică și la lucrările de reparații de la cabinetele medicale de pe Strada Castanilor. În cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local Câmpina, medicul şi consilierul local Mihaela Petrovici a mulţumit administrației locale pentru aceste lucrări, dar a atras atenţia şi asupra unor disfuncţionalităţi ivite la finalul reparațiilor. În mare parte, problemele legate de calitatea lucrărilor au fost confirmate de viceprimarul Adrian Piţigoi, care a promis că lucrurile se vor rezolva.

Consilierul Mihaela Petrovici: "Pe lângă faptul că s-a colaborat foarte greu cu responsabilul de lucrări, trebuie să spun că aceste lucrări s-au făcut de mântuială. Multe dintre finisaje sunt grosolane, făcute doar ca să fie făcute. Linoleumul care s-a pus peste mozaic nu este conform standardelor impuse de Direcția de Sănătate Publică. Toaleta este departe de ceea ce am fi dorit, ușile interioare nu se mai închid, am rămas cu mânerele de la ferestre în mână și mai sunt și alte probleme de acest gen. Este păcat pentru că au fost alocați bani, iar cu acești bani se putea face treabă bună." (video)
Viceprimarul Adrian Piţigoi: "Am dat constructorului spre retușare o mare parte dintre lucrări. Monitorizăm ceea ce se întâmplă, lucrarea are garanție și constructorul va remedia toate disfuncționalitățile. Iar cu personalul din cadrul Primăriei, care s-a ocupat de lucrare, dacă mai aveți probleme în viitor, vă rog să mă sunați pe mine personal și mă ocup eu, pentru că nu este normal să nu se poată colabora sau comunica. Vom veni acolo până vor fi rezolvate problemele și toată lumea va fi mulțumită." (video)
Reamintim că lucrările la cabinetele medicale de pe Strada Castanilor au constat în înlocuirea tâmplăriei, reabilitarea termică a clădirii, igienizări și montarea de linoleum medical. Reparațiile au fost realizate de firma Ortisar SRL Câmpina și au costat 35.353 lei fără TVA.


22 Aug 2018 19:35 4708 vizualizari



Comentarii






  • 24.08.2018 12:15 Andra Viceprimarul, acelasi politruc ca si cel dinaintea lui. Nu doar ca isi bate joc de medicii de familie ci si de campineni. Cum poti sa minti ca urmaresti lucrarile cand ele sunt finalizate vizibil foarte prost? Cu ce nonsalanta cereti sa fiti sunat cand era de datoria dvs sa urmariti lucrarea in timpul efectuarii ei? Felicitari doamna doctor Petrovici ca scoateti la iveala felul in care viceprimarul Pitigoi isi castiga indemnizatia (banii din buzunarele cetatenilor).
  • 23.08.2018 14:29 Popescu Viorica Trebuie schimbat ceva ,cei din Primarie stiu ca toate lucrarile pe bani publici sunt de UNICA FOLOSINTA,au fost multe sesizari pe acest subiect.Scuze sunt multe,legea achizitiilor dupa care se ascund bugetarii,lipsa de profesionalism ,incompetenta,lipsa procedurilor clare cui si catre cine se raporteaza,ce sa schimbi si cine ?sunt salarii imense raportate la munca depusa,asa ca ne suparam degeaba ,trebuie schimbat din radacini multe nereguli dar nu se DORESTE,si cine sa o faca cei INCOMPETENTI ce conduc Primaria?
  • 22.08.2018 21:44 Mircea Despre ce personal din cadrul Primariei face referire dl.Pitigoi.Despre cel angajat prin concurs si pentru care s-a solicitat pregatire in domeniul Forajul sondelor,in domeniul mecanic ? Veti avea lucrari de calitate,dupa cerintele solicitate la angajare,stimati consilieri locali!
1735 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
876 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2941 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV