CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cum arată Arinului, aleea dintre grădini, asfaltată cu 4 miliarde lei vechi de administrația câmpineană

- Actualitate -

Cum arată Arinului, aleea dintre grădini, asfaltată cu 4 miliarde lei vechi de administrația câmpineană

În vara și toamna anului trecut am scris de mai multe ori despre Aleea Arinului din Cartierul Voila. "Aleea care duce pe coclauri" am numit-o noi și care, în 2016, a fost asfaltată integral. Are și marcaje, ba chiar și indicatoare rutiere, acolo, printre grădini. Lucrarea a costat aproape 400.000 lei fără TVA, bani alocați de la bugetul Câmpinei. Cum arată astăzi Arinului, puteți vedea din imagini.

Scriam anul trecut că Arinului (o alee dintr-un cartier făcut praf și pulbere) are de toate - asfalt, canalizare, marcaje, indicatoare, doar locuitorii lipsesc. Sunt patru case, aproape de Strada Voila, în rest doar grădini și terenuri ce par părăsite. Totuși, pe Aleea Arinului traficul este intens. Circulă vaci, cai, multe căruțe. Asfaltul de miliarde de lei vechi este plin de mizeria lăsată în urmă de animale. În timp ce mulți câmpineni merg prin noroi sau pe străzi distruse, vacile și caii de pe Voila, din zona Arinului, circulă pe un asfalt ca-n palmă. Ba mai au și indicatoare, să nu se rătăcească.
Suntem convinși că nu pentru animale a fost asfaltată, canalizată și marcată Aleea Arinului. Acolo sunt alte interese. Oamenii vorbesc despre rude ale unor persoane importante, care dețin terenuri pe Arinului și mai vorbesc despre niște pensiuni care vor fi construite aici. Așteptăm ca zvonurile să se confirme și tocmai de aceea, din când în când, ne vom plimba pe Arinului. Mai greu e de ajuns până acolo, pe Calea Doftanei și Voila...

Puteți citi sau reciti: Pentru cine se modernizează Strada Arinului, într-o zonă în care nu locuiește nimeni?

Aleea dintre grădini este gata. Arinului - asfaltată și marcată


15 Jun 2017 13:02 7894 vizualizari



Comentarii






  • 27.08.2021 23:34 Scarlat Una din minunile vechii administratii.Strazile laterale str Dealului sunt praf.Bine ca s au schimbat conducatorii la primarie
  • 16.06.2017 09:08 a.g Ce planuri au cei din Primarie: mister.Daca vor agroturism iau o parcela mai sigura gen zona 21 Decembrie sau Buciumului.Padurea e mai aproape.Nu mai bine s-ar ocupa de tabara de pe Voila administratia cu 4 miliarde vechi?Cei cu echitatia mai exista?Ei ar putea beneficia sau Mihart cu a sa ferma.Cei de pe Arinului sunt prea mici.Doar nu or muta motocrosul pe Voila?
  • 15.06.2017 14:25 Petre Andrei Mai mult ca sigur ca va fi o zona protejata inclusa in circuitul turistic al orasului avand in vedere si gradina zoologica unde lipsesc caprele,oile si boiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
2493 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1364 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4951 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV