CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reprezentanții Primăriei s-au convins că lucrările de la Colegiul 'Istrati' au fost prost executate

- Actualitate -

Reprezentanții Primăriei s-au convins că lucrările de la Colegiul 'Istrati' au fost prost executate

În urma articolului publicat de noi pe 11 octombrie - Apa de ploaie, igrasia și mucegaiul distrug sălile de clasă de la demisolul Colegiului Tehnic 'Constantin Istrati' - viceprimarul Adrian Pițigoi, reprezentanții ai Serviciului ADPP și mai mulți consilieri locali, membri ai comisiei care se ocupă de urmărirea reparațiilor la unitățile de învățământ, au mers astăzi la Colegiul Tehnic 'Constantin Istrati' pentru a vedea cum stau lucrurile. Și s-au convins că tot ce scrie în articol este cât se poate de adevărat și grav, în același timp.

Conform Notei de constatare încheiate la finalul vizitei, s-a constatat că la demisolul clădirii 'pereții prezintă igrasie, tencuiala este dislocată și umflată, zidurile sunt umede, în sălile de clasă persistă un miros de mucegai, iar aerul este umed'. În ceea ce privește acoperișul clădirii, pe latura dinspre vest, deasupra ușii de acces din curtea interioară, s-a constatat că 'parazăpada este ruptă și îndoită, tabla este ridicată, iar îmbinarea este defectuoasă, jgheabul este deteriorat pe 10 ml, iar burlanul este deteriorat pe 2 ml'. În curtea interioară, apa de ploaie băltește, pentru că nu există pante și colectoare de scurgere.

În urma acestor concluzii, comisia formată din reprezentanți ai administrației locale a decis că trebuie contactată firma care a schimbat acoperișul clădirii. Lucrarea fiind încă în garanție, firma respectivă (Alextib Construct SRL, administrată de Alexandru Chirobocea) trebuie să vină și să remedieze toate deficiențele legate de acoperiș.
În privința jgheaburilor și burlanelor, aici va trebui organizată o nouă procedură de achiziție publică pentru desemnarea unei firme care să execute lucrările de reparații. Asta înseamnă că lucrarea va fi efectuată abia anul viitor. De asemenea, se are în vedere realizarea unei expertize tehnico-economice, de către o firmă specializată, care să stabilească măsurile ce ar trebui luate în vederea stopării infiltrațiilor la demisolul clădirii și care să evalueze tot ce înseamnă renovarea demisolului și realizarea unui sistem de colectare a apelor pluviale. ADPP va trebui să realizeze documentația aferentă pentru achiziția publică a serviciilor de expertiză.


17 Oct 2016 21:17 4316 vizualizari



Comentarii






  • 19.10.2016 11:08 Ion Dandoaselea Nu exista saptamana in care administratia campineana sa nu contrazica sintagma *mai rau nu se poate*. Deja celebrul Opel Insignia (cel care inseamna inceputul sfarsitului pentru multi), pasarela, asfaltarea Campinitei, reabilitarea policlinicii, etc, toate ne arata gradul de incompetenta la care se afla tot aparatul administrativ local. Toate cele enumerate de mine aici au trecut prin mainile, ochii, verificarile unor functionari din Casa cu Grifoni! Economisti, juristi, ingineri.... Chiar nimeni nu a vazut nimic? Toti semneaza in orb, in deplina necunoastere a faptelor si a lucrarilor? Este incredibil! Si doar atunci cand niste scormonitori din presa aduc, re-aduc si tot aduc in ochii opiniei publice ceea ce se intampla se creaza *comitii* care sa constate? Dar unde sunt cei care au semnat situatiile de plata, cei care au urmarit si avizat lucrarile la vremea aia? Ce responsabilitate au ei? Si ce patesc acum? Daca ati putea urmari subiectul ar fi tare interesant...
  • 18.10.2016 10:43 Pavel radu Pretul Coruptiei si al Spagii ,nimic altceva,la Primarie totul e OK documente semnate plati efectuate ,poate ne explica ''Inculpatul'' ,cum ramane cu plata lucrarilor din Campinita si acum intrebare ;chiar personalul ce trebuie sa verifice documentatia si executia nu sunt lasati sa isi exercite atributiile sau sunt Incompetenti si semneaza in alb in birou,aproape toate lucrarile sunt de Unica Folosinta si apoi se trece la Reparatii cu aceiasi Smecheri,cam asa se rotesc banii publici,poate cineva sa curete gunoiul?poate aceasta comisie merge si in parcul de pe Bulevard sau asteapta doar poze din ziar.
  • 18.10.2016 10:08 stoian Si la scoala 8 tot celebrul Chirobocea a dat cu gletul (echipa de ,,meseriasi,, a se vedea laboratorul de Biologie et 2.Intreb cine e ,,meseriasul,, care a semnat lucrarea ca fiind buna. Oare nu ar trebui sa demisioneze in sec 2? Sau e oamenii de baza (sfatuitori de taina) ai primarului inca in functie?
  • 17.10.2016 22:19 Tavi Ooo, Chirobocea... O fi trecut si el pe la DNA, ca poate are ceva des pus despre Tiseanu, despre cum a obtinut lucrarile, inclusiv aceasta!
462 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1501 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV