CONTACT

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

- Politică -

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

Primăria Câmpina a donat, în 2011, bisericii de pe Strada Orizontului un teren de 2.500 mp aflat pe Strada Petrolistului în vederea edificării unui centru social-cultural-filantropic destinat victimelor violenţei domestice şi bătrânilor săraci din parohie, care nu mai au pe nimeni. Întrucât scopul nu a fost atins, consider că este creștinește și de bun simț ca terenul să revină în patrimoniul Primăriei Câmpina și să fie scos la licitație pentru dezvoltarea de activități economice generatoare de locuri de munca și venituri la bugetul local. În următoarea ședința a Consiliulul Local Câmpina este pe ordinea de zi un nou proiect prin care se dorește donarea altor 2.500 mp tot Protoieriei Campina, pe Strada Buciumului pentru o altă edificare similară celei de mai sus. Având în vedere faptul că avem deja două experiențe care nu au fost finalizate de instituția mai sus menționată (socotesc inclusiv Capela Hernia) și ținând cont că în Câmpina nu avem multe terenuri disponibile, PMP nu este de acord cu o nouă aventură imobiliară și propune ca terenul să primească altă destinație care să genereze plus valoare pentru Câmpina, este punctul de vedere al lui Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina. 
În solicitarea făcută către administrația locală, părintele paroh Nicolae Radu menționează că terenul în cauză va fi utilizat pentru desfășurarea unor activități în aer liber, pentru tineri. Proiectul este inițiat de Comisia de Buget-Finanțe a Consiliului Local și se propune darea în folosință gratuită către Parohia Nașterea Maicii Domnului pe o perioadă de zece ani.


21 Feb 2023 10:37 2761 vizualizari


Comentarii






  • 07.04.2023 18:12 Adrian Haideti sa va spun de ce PMP alias Pitigoi nu vrea sa donarea unui teren catre Parohia “Nașterea Maicii Domnului” ca nu vrea ”STAPÂNUL” pentru ca intr-un timp nu prea indepartat vrea pentru el acel teren. Sa speram ca vremurile in care Campina era condusa de ”STAPÂN” au apus si nu vor rasari din nou prea curand.
  • 22.02.2023 07:26 Ion Nu sunt de acord cu donarea terenului. Susțin propunerea PMP.
508 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1290 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1616 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1865 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV