CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Loredana Apreutese, câmpineanca din Top 50 al celor mai influente femei din România, realizat de Forbes

- Actualitate -

Loredana Apreutese, câmpineanca din Top 50 al celor mai influente femei din România, realizat de Forbes

Loredana Apreutese, managerul general al companiei de transport de marfă International Alexander și vicepreședinte al International Alexander Holding, a fost inclusă de Revista Forbes în Topul 50 al celor mai influente femei din România, ediția 2023.

International Alexander Holding este un grup de transport cu capital 100% românesc, fondat în 2003 de antreprenorul arădean Simion Ioan Apreutese. Specializat, în principal, în transport rutier internațional de marfă, grupul a înregistrat în 2021 afaceri estimate la mai bine de 200 de milioane de euro. Cea mai mare companie din grup este International Alexander, care a depășit pragul de 100 de milioane de euro.
Loredana Apreutese s-a născut la Câmpina, aici a crescut, a absolvit Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", pentru ca apoi să urmeze Facultatea de Drept, iar mai departe să-și construiască o carieră de excepție. La numai 37 de ani, Loredana Apreutese este una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în management privat, atât la nivel național, cât și internațional.
Loredana Apreutese crede că drumul spre succes este diferenţiat de alegeri la momentul potrivit, alături de oameni potriviţi şi alături de care simţi că poţi construi pe termen lung. "Concentraţi-vă pe pregătire adecvată, aveţi disciplină şi ambiţie şi fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă! Lucrurile cu adevărat importante se construiesc în echipă, se bazează pe încredere și respect. Și eu cred cu tărie că, înainte de orice, suntem oameni și avem capacitatea de a ne dezvolta într-un mediu antreprenorial fără gen. Și mai cred că trebuie să respectăm întotdeauna munca oamenilor din jurul nostru, iar bunul simț este primordial în relațiile dintre noi", ne declara Loredana Apreutese într-un interviu din urmă cu aproape doi ani.


04 May 2023 08:10 5178 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1713 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1868 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1983 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2287 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV