CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dr. Călin Tiu: ”Ar fi benefică pentru spital și comunitate extinderea și pe terenul actualului cinematograf”

- Actualitate -

Dr. Călin Tiu: ”Ar fi benefică pentru spital și comunitate extinderea și pe terenul actualului cinematograf”

Ideea a fost lansată de consilierul local Cosmin Raț în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în octombrie anul trecut. ”Pe locul actualului cinematograf, eu îmi doresc realizarea unui centru modern de primiri urgențe pentru Spitalul Municipal. Iar eu cred că acesta poate fi realizat în mare parte din donații ale oamenilor. Sunt convins că putem strânge suma necesară pentru construirea acestui centru de primiri urgențe, după ce rezolvăm situația juridică a acelui teren”, a spus atunci Cosmin Raț.

Profitând de posibilitatea unui dialog cu dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, am abordat și acest subiect. ”Ar fi benefică pentru spital și comunitate extinderea și pe terenul actualului cinematograf. După cum se știe, în urmă cu niște ani, am depus un proiect la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unui nou corp de clădire în parcarea din fața Secției de Radiologie, între Ambulatoriu și fostul cinematograf. Din păcate, nu s-a mai realizat nimic. Acum, dacă am putea beneficia și de terenul pe care se află cinematograful, am putea realiza cu sprijinul administrației locale o extindere semnificativă a spitalului. În urmă cu niște ani am realizat un studiu și, la acel moment, aveam nevoie de încă vreo 5.000 mp pentru a ne putea desfășura activitatea în condiții optime. În plus, acum, după experiența pandemiei, beneficiind și de acest nou teren, am putea realiza un centru de primiri urgențe mult mai aproape de necesitățile actuale. Eu îl văd cu două module, astfel încât în cazul unei noi pandemii, să putem realiza circuite separate fără nicio problemă. De altfel, lumea trebuie să știe că la momentul realizării spitalului, în 1984, el nu a fost prevăzut cu un loc special amenajat pentru urgențe, astfel că am fost nevoiți să improvizăm actualul compartiment de primiri urgențe. Chiar cred că s-ar putea face ceva care să dăinuiască și care să rezolve problemele legate de urgențe pentru o cât mai lungă perioadă de timp”, a spus, printre altele, managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură administrația locală și conducerea spitalului, poate cu ajutorul unor fonduri europene sau - de ce nu? - cu sprijinul comunității de afaceri locale, vor contribui pentru realizarea unui serviciu de urgențe la Spitalul Municipal, nu doar nou și la standarde europene pentru mileniul al III-lea, ci și extrem de util pentru întreaga zonă.


10 Feb 2023 22:17 5226 vizualizari


Comentarii






  • 12.05.2023 10:40 Cojocaru Ion Susțin demolarea de urgență. Pe amplasament să se construiască secție UPU pentru Spitalul Municipal Campna și o miniparcare auto .
  • 12.02.2023 11:51 El Puerco Adminstratia locala asteapta ca sa vina un cutremur ca in Turcia sa le rezolve problemele. Panica in urma dezastrelor pentru a-si justifica lipsa de planificare si inteligenta in conducerea admistrativa a orasului.
  • 11.02.2023 16:01 John Este adevărat că cinematograful a ajuns o ruină din vina altora...pe de altă parte atât spatiu cât și clădirea stă în găt de mult timp multor șmecheri printre care si administrația spitalului și altor așa ziși consilieri ai primariei.Spitalul este destul de mare pentru a realiza așa zisul centru de primiri urgențe și altă parte a spitalului...fantezie vă trebuie nu spital cât orașul și pe deasupra mult bun simt..
  • 11.02.2023 12:22 Rammstein Este o rușine acestă clădire, parca e bombardată,geamuri sparte, focar de infecție, oare primărie nu vede acest lucru?... Ca de altfel și scheletele de peste drum...ar trebui ca pe stema orașului să figureze aceste ruine!... Trebuie văzut cine-i proprietarului și amendat până îl ia dracul, să renunțe la aceste scursuri...
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1859 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2031 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2027 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2469 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV