CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Despre colegialitate, prietenie și înțelegere, la Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu”, în Săptămâna Nonviolenței

- Social -

Despre colegialitate, prietenie și înțelegere, la Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu”, în Săptămâna Nonviolenței

Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar, care include și Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli (30 ianuarie), a fost marcată la Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu” din municipiul Câmpina, atât la ciclul primar, cât și la cel gimnazial, printr-o serie de acțiuni menite să promoveze ideea de educare a copiilor în armonie, toleranță, solidaritate și respect.

Conducerea școlii (director Raluca Crețu și director adjunct Corina Gheorghe) și cadrele didactice le-au vorbit copiilor despre colegialitate, prietenie și încredere, despre lucruri frumoase și fapte bune, despre importanța toleranței și a rezolvării conflictelor prin dialog. La clasele gimnaziale, în mijlocul copiilor s-au aflat și reprezentanți de la Biroul de Siguranță Școlară din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, precum și primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au fost interactive, un dialog real despre conștientizarea consecințelor faptelor comise cu violență.
Chiar dacă Ziua Internaţională pentru Nonviolenţă în Şcoală este sărbătorită pe 30 ianuarie, mesajul ei trebuie să dureze şi să se manifeste în fiecare zi. Toate formele agresiunii trebuie să dispară, iar relaţiile interumane elev-coleg, elev-profesor, elev-părinte trebuie dezvoltate astfel încât să primezeputerea de convingere a cuvântului şi nu a violenţei.


03 Feb 2024 09:24 2004 vizualizari


Comentarii






1920 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1730 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4523 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1717 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV