CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, cu trei autoturisme implicate

- Actualitate -

Accident pe DN1, cu trei autoturisme implicate

UPDATE - Din primele verificări ale poliţiştilor, cauza preliminară a producerii accidentului ar fi neacordarea de prioritate, după ce un autoturism, care se deplasa pe sensul Ploieşti - Câmpina, a virat la stânga, spre Floreşti, fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unui alt autoturism, care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Câmpina - Ploieşti.
UPDATE - O femeie de 49 de ani, cu dureri cervicale şi escoriaţii este transportată la Unitarea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

În urmă cu puţine momente pe DN1, pe raza localităţii Băicoi, pe sensul de mers Câmpina - Ploieşti, la intersecţia spre Floreşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, în cele trei autoturisme implicate se aflau patru persoane, una singură dintre acestea fiind asistată medical.
ISU Prahova intervine la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Traficul este restricţionat pe o singură bandă pe sensul Câmpina - Ploieşti, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate, dar în prezenţa reprezentanţilor Poliţiei Rutiere. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


29 Aug 2018 16:51 4055 vizualizari



Comentarii






  • 30.08.2018 07:58 Marian A început procedura pentru realizarea unui pasaj suprateran.
  • 29.08.2018 18:52 cvm Aceasta intersectie arata masura incompetentei autoritatilor actuale si, mai ales, a celor trecute pe la carma tarii. Nu cred ca exista an fara victime, chiar morti, din cauza unei intersectii absolut problematice. O pasarela sau pasaj ar fi solutia ideala. Daca chiar nu puteau asa ceva puteau incerca macar un giratoriu din ala de 2 lei si tot era o solutie mai buna!
2531 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1392 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5086 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV