CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Au apărut primii brazi în Câmpina. Deocamdată, doar în Piața Fibec

- Actualitate -

Au apărut primii brazi în Câmpina. Deocamdată, doar în Piața Fibec

În piața de la fostul complex comercial Fibec au apărut primii brazi de Crăciun, iar oferta este destul de bogată. Sunt brazi de toate dimensiunile și costă de la 50 de lei în sus, până la câteva sute bune de lei. Cu cât bradul este mai mare și mai bogat, cu atât crește și prețul. Brazi pentru Crăciun vor fi comercializați și în Piața Centrală Câmpina, dar cu o oarecare întârziere comparativ cu anii precedenți.

Piața Comercială va trebui să obțină autorizație de la Garda Forestieră pentru vânzarea brazilor. Conform legislației în vigoare, nu mai este suficientă autorizația comerciantului care vine cu brazii în piață. Acum este obligatoriu ca și Serviciul Public al Pieței Centrale să aibă o autorizație pentru comercializarea de material lemnos, chiar dacă acest lucru se întâmplă doar pe o perioadă limitată, înaintea Crăciunului. Iar pe lângă autorizația de comercializare a materialului lemnos și amenajarea unui spațiu special pentru vânzarea brazilor, Piața Centrală va trebui să încheie un contract de muncă sau prestări servicii, pe o perioadă determinată, cu o persoană care are pregătire în silvicultură. Asta spune legea, iar în caz contrar, amenzile sunt destul de mari. Acum, conducerea Pieței Centrale a depus documentația necesară pentru obținerea autorizației. În cazul Pieței Fibec, situația este diferită și asta pentru că agentul economic care vinde brazi comercializează și alte produse pe tot parcursul anului, declarând piața respectivă ca punct de lucru.


05 Dec 2017 10:44 4870 vizualizari



Comentarii






  • 06.12.2017 06:47 Rica Dacă sunt frumoși, nu sunt românești 😜
  • 05.12.2017 12:43 John O intrebare. Stiti cumva daca pe cei care taie brazii astia frumosi si tineri, ii obliga vrea lege, cineva, sa si planteze?
455 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2547 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2657 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1501 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV