CONTACT

Scrisoare deschisă adresată de un grup al salariaților firmei Neptun SA, domnului Eugen Prună, fost ofițer SRI, concediat în anul 2015, în prezent consilier la Primăria Câmpina

- Social -

Scrisoare deschisă adresată de un grup al salariaților firmei Neptun SA, domnului Eugen Prună, fost ofițer SRI, concediat în anul 2015, în prezent consilier la Primăria Câmpina

Am primit la redacție o scrisoare deschisă din partea grupului salariaților de la societatea Neptun Câmpina, adresată lui Eugen Prună, fost consilier în Primăria Ploiești, actualmente consilier în Primăria Câmpina. O redăm integral.

"Grupul salariaților din cadrul firmei Neptun, împreună cu membrii familiilor lor, însumează un număr de 5.000 de persoane care doresc răspunsuri publice referitoare la activitatea domnului Eugen Prună, fost ofițer SRI, fost consilier al fostului primar al Municipiului Ploiești, Adrian Dobre:
Domnule Eugen Prună, folosiți informații clasificate primite în calitate de fost ofițer pentru șicanarea grupului nostru de firme?
Domnule Eugen Prună, folosiți informatori sau rețea de informatori, în momentul actual, pentru afaceri și demersuri ilegale?
Domnule Eugen Prună, sunteți implicat prin interpuși în acțiunea de clasare ca monument de patrimoniu a activelor proprietatea unei firme din grup prin presiuni exercitate asupra unor funcționari ai statului?
Domnule Eugen Prună, ne puteți spune ce hram purtați în Primăria Municipiului Câmpina? Ce legături aveți cu licitațiile și încredințările directe?
Domnule Eugen Prună, dormiți liniștit noaptea când știți că ați încercat să băgați oameni nevinovați în pușcărie și cu unii chiar ați reușit? Următoarele nume : Andrei Volosevici, Horia Tiseanu, Mircea Roșca, vă spun ceva?
Domnule Eugen Prună, ce legătură aveți cu firma din Breaza care a cumpărat batalurile de reziduuri petroliere de la o societate comercială cu 3 euro? Este adevărat că ați șantajat prin interpuși o firmă să vândă activul Rafinăriei cu o sumă modică unor persoane indicate de dumneavoastră?
Domnule Eugen Prună, sunteți specialist în ticluirea de probe și trimiterea de reclamații false la diverse publicații și instituții ale statului (Garda de Mediu, Poliție etc)?
Domnule Eugen Prună, aveți curajul să vă supuneți testării cu aparatul poligraf, să declarați că nu dețineți și nu utilizați documente clasificate strict secret din timpul activității dumneavoastră?
Domnule Eugen Prună, ce interese personale aveți la firma Conpet din Ploiești?
Domnule Eugen Prună, sunteți mândru de activitatea prestată 4 ani în calitate de consilier a fostului primar al Ploieștiului, Adrian Dobre?
Domnule Eugen Prună, este adevarat că, în calitate de consilier la Primăria Ploiești, ați cerut foloase necuvenite de la diverse firme care câștigau licitații?
Domnule Eugen Prună, este adevarat că v-ați activat informatorii (când nu mai aveați calitate) că să aflați amănunte despre vizita unui om politic la una dintre societățile noastre?
Domnule Eugen Prună, afacerile imobiliare de pe litoral cum merg? Sunt legale? Ați muncit pentru ele? Ați plătit toate impozitele  la stat?
Domnule Eugen Prună, nu vă este rușine că pătați haina militară și aduceți prejudicii  organizației din care ați făcut parte, cu toate că nu aveți școala militară?
Eugen Prună, cum sună în conștiința ta PATRIA A PRIORI???
Rugăm persoanele care au informații despre afacerile ilegale ale domnului Eugen Prună să ne contacteze pe adresa de mail: reprezentantii_salariatilor@neptun-gears.ro. Reprezentanții salariaților așteaptă răspunsuri de la persoana sus-numită și în funcție de acestea își rezervă dreptul să sesizeze Parchetul Militar și alte instituții ale STATULUI Român și Uniunii Europene."


13 Feb 2022 16:58 4553 vizualizari


Comentarii






  • 14.02.2022 19:05 Alina Domnilor, mi se pare foarte grav ce se intampla, daca este adevarat. Omul asta, impreuna cu Adi Dobre, administratorul public cer dosare, hartii in primarie in calitate de angajati. Date despre mine, despre dvs, despre oricine. Nu vi se pare grav?????
  • 14.02.2022 14:50 Dorin Cum poate Câmpina să aibe atâtea ghinioane? Când era PSD la putere, noi aveam primar PNL. Când este guvernare PNL, noi avem primar independent. Când Dobre a pierdut alegerile la Ploiești, a venit la noi ca marele salvator. Când cineva de la Ploiești are probleme, vine la Primăria Câmpina. Chiar așa....???!!!
  • 14.02.2022 09:54 Diss Cănd pisica nu-i acasă....
1946 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1743 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4553 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1725 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV