CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alegeri la OFL Prahova. Monica Clinciu, încă un mandat în fruntea femeilor liberale

- Politică -

Alegeri la OFL Prahova. Monica Clinciu, încă un mandat în fruntea femeilor liberale

Organizația Județeană de Femei a PNL Prahova și-a ales, aseară, noul Birou Politic Județean pentru următorii patru ani. Un BPJ care va fi condus și în următorul mandat de Monica Clinciu, avocat, consilier local în Consiliul Local Câmpina.

165 de delegate din aproape tot județul au participat la alegerile desfășurate aseară la Ploiești, iar Monica Clinciu a fost singura candidată pentru funcția de președinte și a obținut 163 de voturi.
Alături de femeile liberale din Prahova s-au aflat Cristina Trăilă - deputat și președintele OFL la nivel național, Daniela Nicolescu - secretarul general al OFL, Roberta Anastase - deputat, prim-vicepreședinte al PNL Prahova, Virgil Guran - vicepreședinte al partidului și Alin Moldoveanu - secretar general al PNL Prahova.
"Ultimii ani au fost grei pentru organizația noastră, așa cum, de altfel, au fost pentru Partidul Național Liberal. Dar au fost și ani foarte dinamici, cu multe schimbări, cu foarte multă muncă pentru reconstrucție, pentru a forma o nouă echipă, pentru a reuși să ne impunem indiferent de partidul din care noi proveneam – PNL sau PDL. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem cu toții că ne-a fost greu, că am trecut printr-o etapă dificilă, că am avut momente în care poate ne-am întrebat dacă să mergem mai departe sau să ne oprim aici. Dar am depășit împreună momentele delicate și am mers mai departe. Iar la ultimele alegeri, noi, femeile liberale din Prahova, am obținut cele mai multe mandate de aleși locali dintre toate formațiunile politice din județ. Din cele 200 de mandate de consilieri locali obținute de femei, în Prahova, 89 sunt ale nostre, ale femeilor din Partidul Național Liberal. Avem trei primărițe excepționale. Din cele patru femei primar din Prahova, trei sunt ale noastre, ale PNL. Mai avem trei viceprimari și mai avem trei consilieri județeni, într-un Consiliu Județean extrem de greu, aici, în Prahova, și știți cu toții la ce mă gândesc când spun acest lucru. De asemenea, foarte important, avem un parlamentar. Dintre cei patru parlamentari ai PNL Prahova, unul este femeie – doamna deputat Roberta Anastase", a afirmat Monica Clinciu în discursul său referitor la activitatea organizației din ultimii patru ani. (video)

"De anul viitor, îmi doresc și trebuie ca Partidul Național Liberal să aibă cea mai puternică organizație de femei dintre toate partidele. Vreau să luptați și să obțineți ceea ce meritați pentru că, în definitiv, noi, femeile suntem o majoritate, iar minoritatea trebuie să ni se supună. Organizația de la Prahova este una dintre cele mai puternice din țară, mă bazez foarte mult pe dumneavoastră și vă doresc mult succes în continuare! 2020 va fi un an foarte foarte important pentru PNL. Mai întâi, în 2019, va trebui să câștigăm un nou mandat președintele Klaus Iohannis, iar apoi, în 2020, un an electoral greu, va trebui să ne impunem categoric", a afirmat Cristina Trăilă, președintele OFL.

Iată întreaga structură de conducere a OFL Prahova:
Președinte - Monica Clinciu
Prim-vicepreședinți - Cosmina Pandele și Zoia Staicu
Vicepreședinți - Mihaela Toma, Nicoleta Ștefan, Rodica Alexandru, Adina Palas Aldea, Viorica Mihai, Rodica Papuc, Lili Soare, Daniela Ștefan, Monica Șuvaina, Viorica Crețu
Membri - Alexandra Vasilescu, Georgiana Biclin, Drăguța Grancea, Geta Piroiu, Elena Secară, Gena Preda, Maria Boca, Maria Pârvulescu, Constanța Daniela Guță, Rodica Anghelache
Secretar general - Elena Radu
Secretar general adjunct - Gina Oancea și Alexandra Crăciun
Trezorier - Dacia Matei
Președinte Comisia de Etică și Litigii - Camelia Tocitu


07 Nov 2017 20:22 7458 vizualizari



Comentarii






1055 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1525 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
622 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2028 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV