CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

“Am greșit atunci când am plecat din PNL. Da, recunosc!”

- Politică -

“Am greșit atunci când am plecat din PNL. Da, recunosc!”

Afirmația îi aparține deputatului câmpinean Virgil Guran, care a părăsit PNL în 2014, imediat după demararea procedurilor de fuziune cu PDL, pentru a reveni în rândurile liberalilor după numai un an. 'În momentul respectiv am fost dezamăgit și am luat decizia de a pleca. Am făcut o greșeală politică atunci, recunosc și mi-o asum!', ne-a declarat Virgil Guran.

Deputatul câmpinean spune că s-a lăsat cumva luat de val și asta pentru că i-a asimilat pe cei din PDL ca fiind toți oamenii lui Traian Băsescu. 'Mi-am dat seama ulterior că oamenii lui Băsescu au plecat... după Băsescu și îi regăsim acum la PMP. Cei devotați cu adevărat partidului și echipei au rămas în PDL, iar acum sunt în Partidul Național Liberal rezultat în urma fuziunii. Atunci, în 2014, am văzut altfel lucrurile. Totuși, a greși este omenește, eu cred că este mai important să recunoști și să-ți asumi fiecare gest făcut. Le-am explicat acest lucru și colegilor din PNL în momentul în care am revenit și le mulțumesc pentru înțelegere', a mai afirmat Virgil Guran.
Referitor la prezența sa pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare (locul 2 la Senat), Guran a ținut să precizeze
: 'Să fim înțeleși, nu am revenit în PNL pentru vreo funcție sau candidatură, nici nu mi-am cumpărat locul pe lista de candidați, așa cum s-a speculat. Am revenit ca simplu membru de partid, am depus o cerere de candidatură ca toți ceilalți colegi, iar pozițiile de pe listă au fost votate de Consiliul Director al PNL Prahova și validate de Biroul Permanent Național al partidului'.


28 Oct 2016 18:16 9909 vizualizari



Comentarii






1019 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1509 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
613 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2021 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV