CONTACT

Juniorii lui CS Câmpina au jucat două amicale la Constanța, inclusiv cu o echipă de la Academia lui Hagi

- Sport -

Juniorii lui CS Câmpina au jucat două amicale la Constanța, inclusiv cu o echipă de la Academia lui Hagi

A fost un week-end încărcat pentru echipa de juniori a CS Câmpina, pregătită de Roberto Opatchi. Juniorii au disputat două meciuri amicale, unul sâmbătă seară, celălalt duminică, acesta din urmă fiind împotriva echipei de aceeași categorie de vârstă de la Academia "Gheorghe Hagi".

Astfel, sâmbătă după-amiază, pe terenul Oil Terminal, CS Câmpina a întâlnit formația Viva Constanța, pe care a învins-o cu scorul de 3-2, golurile formației câmpinene fiind marcate de Frusina, Constantinescu și Tudose.
Duminică dimineață, pe terenul CFR, pentru că la Ovidiu este un turneu de copii, CS Câmpina a întâlnit Academia "Hagi". După 1-2 la pauză, golul câmpinenilor fiind marcat de Cezar Ion, la final, gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, într-un joc în care antrenorul Roberto Opatchi a folosit următoarea formulă: Bostan - Tudose, Enescu, Luncă, Manea, Petrescu, Constantinescu, Lupea, Oancea, Frusina, C. Ion. Au mai intrat portarul Borș și jucătorii de câmp Văcaru și Marin.
”Dincolo de meciurile în sine, interesante și instructive ambele, consider că a fost o deplasare utilă pentru experiența jucătorilor. Au avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună, au avut ocazia să vadă o academie de fotbal, cea mai bună din țară, cea a lui Hagi, au avut și momente de relaxare, inclusiv o plimbare la malul mării. Consider că astfel de acțiuni sunt extrem de benefice pentru copii, mai ales acum, la vârsta lor, tot ceea ce au trăit în aceste două zile contribuind la creșterea experinței lor atât de joc, dar mai ales de viață”, ne-a declarat antrenorul Roberto Opatchi la întoarcerea de la Constanța.


18 Jun 2023 22:11 3230 vizualizari


Comentarii






  • 21.06.2023 12:03 diss Felicitări!👏
55 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
174 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
1851 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1997 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV