CONTACT

Fiica unui erou al Revoluției din decembrie 1989, Lorena Iordache, este candidatul AUR la Primăria Câmpina

- Politică -

Fiica unui erou al Revoluției din decembrie 1989, Lorena Iordache, este candidatul AUR la Primăria Câmpina

Actual consilier local din partea Partidului Verde, la prima sa experiență în administrația locală, Lorena Iordache a fost desemnată candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Lansarea candidatului AUR a avut loc în cadrul unei conferințe de presă, organizată sâmbătă, 20 aprilie, la sediul acestei formațiuni politice, în prezența deputatului Adrian Axinia - candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a lui Alexandru Anghel - coordonatorul Organizației Câmpina, Florian Chițu, Marian Alexandru, Ionuț Rădulescu, Alin Ciucaș, Vasilica Petrișor, care se vor afla pe lista AUR pentru Consiliul Local.
Adrian Axinia: ”Prahova - multă sărăcie și multă prostie, combinată cu o anume ticăloșie” 
Adrian Axinia a avut un discurs destul de dur: ”Prahova are un potențial imens, comparabil cu al județelor Cluj și Bihor. Mafioții care conduc și au condus acest județ timp de 34 ani și-au bătut joc de toate oportunitățile. Am văzut multă sărăcie și multă prostie politică și administrativă, combinată cu o anume ticăloșie ceea ce ține județul sub nivelul său”, a fost radiografia realizată la nivelul județului Prahova de coordonatorul Organizației județene AUR Prahova.
Axinia, atac la Alin Moldoveanu: ”Nu e suficient să fi competent în sport, îți trebuie și un pic de cap!”
Adrian Axinia și-a continuat șirul acuzelor îndreptându-se și spre Câmpina: ”Câmpina nu face excepție de la ceea ce se întâmplă la nivelul județului. Este un oraș trist, ponosit, deși are numeroase resurse. Un oraș care a fost feuda domnului Tiseanu foarte mulți ani, iar acum a ajuns pe mâna unui domn sportiv, care nu a reușit să aducă plus valoare orașului. Nu e suficient să fi competent în sport, îți trebuie și un pic de cap! Orașul clar este pe o direcție greșită!”
Lorena Iordache: ”Am acceptat această provocare pentru ca împreună cu echipa AUR să dăm Câmpinei o altă culoare, o altă viață”
”Sunt născută și crescută în Câmpina, Am lucrat numai în Câmpina și am acceptat această provocare pentru ca împreună cu echipa AUR să dăm Câmpinei o altă culoare, o altă viață, să reușim să atragem tinerii să rămână în localitate. Mulțumesc echipei că a avut încredere în mine și sper ca după acești patru ani să fie niște rezultate pozitive pentru Câmpina”, a spus Lorena Iordache, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Lorena Iordache a participat la alegerile trecute pe lista Partidului Verde pentru Consiliul Local, devenind consilier în decembrie 2022, înlocuindu-l pe demisionarul Cezar Grama. Lorena Iordache are 54 ani, este secretar șef al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și este fiica unui erou al Revoluției din decembrie 1989, Petre Oncioiu.
După cum a precizat coordonatorul Organizației Câmpina, Alexandru Anghel, vineri, 26 aprilie, reprezentanții acestei formațiuni politice vor depune dosarele cu candidaturile la Primăria și Consiliul Local Câmpina la Biroul Electoral, în vreme ce programul electoral al AUR pentru Câmpina va fi anunțat doar la începerea campaniei electorale.


21 Apr 2024 13:45 2452 vizualizari


Comentarii






  • 21.04.2024 15:02 Cetățeanul turmentat Doamna candidează de la partidul Verde sau Haur că nu înțeleg?”Pristanda: Apoi sa le numaram, coane Fanica; sa le numaram: doua la prefectura. Tipatescu: Doua... Pristanda: Doua pe piata lui 11 Fevruarie... Tipatescu: Patru... Pristanda (cautand in gand) : Doua la primarie... Tipatescu: sase... Pristanda (acelasi joc) : unul la scoala de baieti... Tipatescu: sapte... Pristanda: unul... la scoala de fete... Tipatescu: Opt... Pristanda: unul la spital... Tipatescu: Noua... Pristanda: Doua... la catrindala, la Sf. Niculae... Tipatescu: unsprezece. Pristanda: Doua la prefectura... paispce... Tipatescu (razand) : Le-ai mai numarat pe ale de la prefectura. Pristanda: Nu, coane Fanica, sa traiti! (continua repede, pe nerasuflate) Doua la primarie, optspce, patru la scoli, douazeci si patru, doua la catrindala la Sf. Niculae, treizeci...” Trăiască Caragiale!
  • 21.04.2024 14:23 Anonim Cucoana asta nu e aia care a votat pentru pasaj?
545 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1337 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1627 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1879 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV