CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cu cât se răsplătește o medie de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională? Cu 500 lei, după cum a decis Consiliul Local Câmpina

- Social -

Cu cât se răsplătește o medie de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională? Cu 500 lei, după cum a decis Consiliul Local Câmpina

În municipiul Câmpina s-au obținut anul acesta, în ciuda unui an școlar atipic și a tuturor greutăților legate de pandemia de coronavirus, cinci medii de 10 la examenele naționale - Bacalaureat și Evaluarea Națională. Și se cuvin amintiți cei cinci merituoși elevi: Eva Duță (Școala Gimnazială Centrală, Evaluare Națională), Marca Merca, Teodora Pință, Ilinca Șandru și Diana Constantin (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu, Bacalaureat).

În anii precedenți, în fiecare toamnă, la deschiderea Festivalului "Serbările Toamnei", avea loc și premierea elevilor și sportivilor cu rezultate deosebite. Anul acesta, evenimentul respectiv nu va mai fi organizat, paradoxal, în anul în care s-a obținut primul titlul olimpic din istoria sportului câmpinean, prin Georgeta Popescu, la monobob. Înțelegem de ce nu va mai avea loc festivalul, dar premierea elevilor și sportivilor? Explicațiile oficialilor administrației locale au fost că, din cauza pandemiei de coronavirus, nu au mai avut loc olimpiadele școlare și nici competițiile sportive. Noi am vrea, totuși, să le reamintim autorităților locale că 2019-2020 nu a fost chiar un an competițional lipsit de performanțe, dacă ne gândim doar la titlurile de campioni naționali obținute de atleții de la CSS "Constantin Istrati" sau de înotătorii de la Barracuda și Contratimp.
Cu toate acestea, la ședința din 27 august 2020 a Consiliului Local Câmpina, s-a aprobat doar premierea celor cinci eleve care au obținut media 10 la Examenele Naționale, suma alocată fiind modică, de 2.500 lei, adică 500 lei/media 10. Deci pe lângă faptul că nu sunt premiați toți cei care ar merita, premiile care se dau sunt mai degrabă simbolice, că e pandemie și sunt cheltuieli mari de la buget.


30 Aug 2020 08:08 3291 vizualizari


Comentarii






  • 30.08.2020 21:44 Diss Felicitări copiilor! Suntem mândri că sunteți câmpineni! Cât despre " premiile" oferite de administrația locală in singur cuvânt: rușine!
1848 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1719 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4497 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1706 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV