CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

- Social -

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

Au fost oferite toate rechizitele de care au nevoie copiii la școală (caiete, blocuri de desen, acuarele, creioane și tot felul de alte instrumente școlare). ”Am făcut această donație din tot sufletul și cu mare drag pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, copii cu suflet bun și mare, dar care au seriose dificultăți. Nu este prima dată când ajutăm în limita posibilităților nostre materiale. O facem de fiecare dată din tot sufletul și cu o mare durere că nu se poate mai mult și ne dorim ca toți cei care avem posibilitatea să oferim unui copil chiar și numai un caiet să o facem și atunci viitorul acestora și al nostru, al tuturor, are o șansă să fie mai bun”, ne-a declarat Cătălina Cârciu, reprezentantul societății Sofprest Protect & Security Câmpina.

“Elevii noștri de la Școala Gimnazială Sanatorială sunt copiii internați la Spitalul de Psihiatrie Voila. Acești copii sunt minunați, deși prezintă unele întârzieri mintale, tulburări emoționale, deficit de atenție, unii dintre ei pot fi și agresivi fizic sau verbal etc. Sunt copii din toată țara internați aici, copii pe care noi ii școlarizăm începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a. Copiii sunt minunați, dorindu-și foarte multă afecțiune, așteaptă și ei o vorbă bună, o încurajare. Ei descoperă în noi, cadrele didactice, ceea ce multora dintre ei le lipsește: dragoste, atașament, iubire. Încurajându-i, se simt și ei importanți, nu se mai simt în inferioritate. Împreună cu colegii mei, avem experiență în lucrul cu acești copii. Suntem cadre didactice cu experiență, ce deținem modulul psihopedagogic special, necesar predării în învățământul special. Cu răbdare și mult calm, reușim să le captăm atenția, iar fiecare disciplină li se pare interesantă. Căutăm metode didactice de predare-învățare-evaluare potrivite pentru ei. Avem o colaborare foarte bună cu personalul medical de la Spitalul Voila, personal medical profesionist, dedicat meseriei. Împreună cu personalul medical formăm o echipă minunată, iar la externarea fiecărui copil, avem satisfacția că aceste suflete pleacă alfel, mai încrezători, fericiți, citindu-le bucuria pe chip”, ne-a declarat directorul Școlii Gimnaziale “Al.I. Cuza”, profesor Raluca Andreea Mihalache.


22 Sep 2021 10:38 4034 vizualizari


Comentarii






1858 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4501 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1708 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV