CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Premieră la Câmpina. Primul târg de joburi pentru Marea Britanie

- Social -

Premieră la Câmpina. Primul târg de joburi pentru Marea Britanie

În acest week-end, agenția de recrutare Workforce People Solutions Romania organizează la Casa Tineretului din Câmpina un târg de joburi pentru Marea Britanie. Este prima acțiune de acest gen care are loc în cel de-al doilea municipiu al județului. Se oferă locuri de muncă în domeniile sanitar, confecții-textile, auto și industria mobilei. Se cer calificare și experiență.

Sâmbătă, la deschiderea târgului, câteva zeci de persoane din Câmpina și împrejurimi s-au arătat interesate de condiţiile oferite și de variantele existente. Oamenii spun că se gândesc din ce în ce mai mult la varianta plecării în străinătate în căutarea unui loc de muncă din cauza dificultăţilor financiare pe care le au și a lipsei de soluții pe plan local. Au venit astăzi la târg persoane de toate vârstele, unele chiar trecute de 45-50 de ani.
La rândul lor, reprezentanţii firmei de recrutare le-au explicat celor prezenți tot ce au vrut să ştie despre cum se face angajarea, despre probele de lucru care se susțin la angajator, despre contracte etc. Le-au prezentat avantajele găsirii unui loc de muncă legal, printr-o firmă specializată de recrutare a forţei de muncă, dar şi condițiile încheierii unui contract de muncă în Marea Britanie, după ieşirea britanicilor din Uniunea Europeană.
„Am ales să organizăm la Câmpina acest târg de joburi pentru că am simţit că avem o soluţie pentru locuitorii de aici, o soluţie financiară mai bună. Suntem aici și pentru că oamenii din această zonă au potenţial, au calificările pe care noi le căutăm pentru clienţii noştri din Marea Britanie. Salariul oferit celor care vor trece de toate etapele și se vor angaja porneşte de la minimul pe economie din Marea Britanie, 7,5 lire pe oră, iar în funcţie de experienţă, de calificare, de cât de bine vorbeşte limba engleză, se poate ajunge şi la 15 lire sterline pe oră”, ne-a declarat Alex Cojorian, reprezentantul Workforce People Solutions Romania. (video)
Târgul de joburi pentru Marea Britanie este deschis la Casa Tineretului şi duminică, 11 februarie, între orele 9.00 – 17.00.


10 Feb 2018 20:37 6964 vizualizari



Comentarii






  • 12.02.2018 10:04 UK-UK Marea excrocherie numita UK se apropie de final,ei nu vor sa mai munceascaau alta ocupatie de baza,BAUTURICA. Si la noi a intrat acest virus adus din vest,o sa aducem in curand asiatici, trendul urmat de ei bogatii lumii.Cu 6 lire pe ora doar se respira ei au alte costuri ale vietii,1,5 ia agentia .Drama mare este nesansa sa avem o administratie locala INCOMPETENTA ,DE 20 DE ANI SA NU FACI NIMIC SA AJUTI ANGAJATORII,se vorbeste de Parc Industrial se aloca bani pt.ce?evaluare a prostiei?sunt cei drept parcuri de odihna nu si de munca.Sa ne uitam lung si bine la lista de investitii,ei nu cunosc orasul se pare dar nu intereseaza pe nimeni,salarii mari la bugetari ,consilieri interesati doar sa treaca timpul,ce lasa in urma lor, se vede in jurul nostru.
  • 11.02.2018 15:20 Ion Metea Vorbe ușoare in vânt iar ca sa ai un loc de munca in Anglia stabil îți trebuiesc documente pe care le Primești după cel puțin o luna de zile.Ce mănânci ?apa e o lira sticla !nu mai vorbim de cazier judiciar și cel puțin 5 ani referințe de la locurile de munca traduse in engleză iar chiria este destul de mare ca na doar nu dormim in Șanț sau pe sub poduri la părăseala .Usor de zis și ca sa rezisti aici îți trebuie răbdare .Asa ca dacă este cineva dispus sa riște sa își pregătească documentele din timp sa strângă cureaua sa aibă ceva bani la buzunar ca nu sunt câini cu covrigi in coada.
  • 11.02.2018 12:12 Tudose Mi-as fi dorit sa fie firme din Campina sau din zona care sa faca angajari!
  • 11.02.2018 09:10 STEFANESCU CAMELIA Este laudabila aceasta actiune ,care ar trebui sa se repete la intervale cat mai scurte de timp.Felicitari,si multa reusita in derularea acestei activitati ,cat mai mult timp.
1 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1630 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV