Premieră la Câmpina. Primul târg de joburi pentru Marea Britanie

Social (Categoria articolului)

În acest week-end, agenția de recrutare Workforce People Solutions Romania organizează la Casa Tineretului din Câmpina un târg de joburi pentru Marea Britanie. Este prima acțiune de acest gen care are loc în cel de-al doilea municipiu al județului. Se oferă locuri de muncă în domeniile sanitar, confecții-textile, auto și industria mobilei. Se cer calificare și experiență.

Sâmbătă, la deschiderea târgului, câteva zeci de persoane din Câmpina și împrejurimi s-au arătat interesate de condiţiile oferite și de variantele existente. Oamenii spun că se gândesc din ce în ce mai mult la varianta plecării în străinătate în căutarea unui loc de muncă din cauza dificultăţilor financiare pe care le au și a lipsei de soluții pe plan local. Au venit astăzi la târg persoane de toate vârstele, unele chiar trecute de 45-50 de ani.
La rândul lor, reprezentanţii firmei de recrutare le-au explicat celor prezenți tot ce au vrut să ştie despre cum se face angajarea, despre probele de lucru care se susțin la angajator, despre contracte etc. Le-au prezentat avantajele găsirii unui loc de muncă legal, printr-o firmă specializată de recrutare a forţei de muncă, dar şi condițiile încheierii unui contract de muncă în Marea Britanie, după ieşirea britanicilor din Uniunea Europeană.
„Am ales să organizăm la Câmpina acest târg de joburi pentru că am simţit că avem o soluţie pentru locuitorii de aici, o soluţie financiară mai bună. Suntem aici și pentru că oamenii din această zonă au potenţial, au calificările pe care noi le căutăm pentru clienţii noştri din Marea Britanie. Salariul oferit celor care vor trece de toate etapele și se vor angaja porneşte de la minimul pe economie din Marea Britanie, 7,5 lire pe oră, iar în funcţie de experienţă, de calificare, de cât de bine vorbeşte limba engleză, se poate ajunge şi la 15 lire sterline pe oră”, ne-a declarat Alex Cojorian, reprezentantul Workforce People Solutions Romania. (video)
Târgul de joburi pentru Marea Britanie este deschis la Casa Tineretului şi duminică, 11 februarie, între orele 9.00 – 17.00.

5704 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • STEFANESCU CAMELIA 11.02.2018 09:10 Este laudabila aceasta actiune ,care ar trebui sa se repete la intervale cat mai scurte de timp.Felicitari,si multa reusita in derularea acestei activitati ,cat mai mult timp.
  • Tudose 11.02.2018 12:12 Mi-as fi dorit sa fie firme din Campina sau din zona care sa faca angajari!
  • Ion Metea 11.02.2018 15:20 Vorbe ușoare in vânt iar ca sa ai un loc de munca in Anglia stabil îți trebuiesc documente pe care le Primești după cel puțin o luna de zile.Ce mănânci ?apa e o lira sticla !nu mai vorbim de cazier judiciar și cel puțin 5 ani referințe de la locurile de munca traduse in engleză iar chiria este destul de mare ca na doar nu dormim in Șanț sau pe sub poduri la părăseala .Usor de zis și ca sa rezisti aici îți trebuie răbdare .Asa ca dacă este cineva dispus sa riște sa își pregătească documentele din timp sa strângă cureaua sa aibă ceva bani la buzunar ca nu sunt câini cu covrigi in coada.
  • UK-UK 12.02.2018 10:04 Marea excrocherie numita UK se apropie de final,ei nu vor sa mai munceascaau alta ocupatie de baza,BAUTURICA. Si la noi a intrat acest virus adus din vest,o sa aducem in curand asiatici, trendul urmat de ei bogatii lumii.Cu 6 lire pe ora doar se respira ei au alte costuri ale vietii,1,5 ia agentia .Drama mare este nesansa sa avem o administratie locala INCOMPETENTA ,DE 20 DE ANI SA NU FACI NIMIC SA AJUTI ANGAJATORII,se vorbeste de Parc Industrial se aloca bani pt.ce?evaluare a prostiei?sunt cei drept parcuri de odihna nu si de munca.Sa ne uitam lung si bine la lista de investitii,ei nu cunosc orasul se pare dar nu intereseaza pe nimeni,salarii mari la bugetari ,consilieri interesati doar sa treaca timpul,ce lasa in urma lor, se vede in jurul nostru.

Social

1921 vizualizari
18 iul. 2018 12:20

Amintiri din Câmpina de altădată - secția de box a Clubului Energia

1 comentarii

Dacă se va încumeta cineva vreodată să scrie o istorie completă a sportului câmpinean, Clubul Energia al Atelierelor Centrale Câmpina (fosta ACC, actuala societate Cameron) va figura la loc de cinste. Energia a reprezentat mulți ani o adevărată pepinieră de talente sportive. Iar secția de box a strălucit peste toate celelalte secții ale clubului.

2418 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.

Alte stiri recente

2250 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3127 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.