CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

'Fără un lider adevărat, PNL riscă să se divizeze și chiar să dispară. Sper să ne trezim la timp!'

- Politică -

Afirmația îi aparține lui Virgil Guran, fost deputat PNL și candidat pentru un mandat de senator la scrutinul din 11 decembrie. În interviul pe care ni l-a acordat, Virgil Guran a vorbit despre rezultatele dezastruoase obținute de liberali la alegerile parlamentare, despre greșelile făcute de la nivelul conducerii centrale și până în teritoriu, despre necesitatea alegerii unui lider adevărat în fruntea PNL.

'Sunt multe motivele pentru care rezultatele de la alegerile parlamentare au fost atât de proaste pentru PNL. O organizare neadecvată, o strategie greșită de campanie, lipsa unei contraoferte adevărate la programul PSD, lipsa unui mesaj clar și corect pentru electorat. În loc să ne adresămvenim în fața oamenilor cu soluții la problemele țării, noi l-am ținut în brațe pe Cioloș. Cred în continuare că Dacian Cioloș este o persoană capabilă, dar nu trebuia să apară ca un salvator al partidului. Din păcate, munca noastră, a oamenilor din teritoriu, nu a putut contracara imaginea greșită promovată de conducerea partidului pe la televiziuni', spune Virgil Guran. 
Fostul deputat consideră era normal ca Alina Gorghiu să demisioneze din funcția de președinte al PNL pentru că poartă o mare parte din vina rezultatului prost de la alegerile parlamentare, dar dacă 'salvatorul PNL va fi cineva precum Predoiu sau Bușoi, partidului nu-i va fi bine nici de acum înainte'.
Despre problemele din PNL, despre cum ar trebui să fie viitorul lider al partidului, despre riscul divizării, dar și despre apariția USR și ruperea voturilor din PNL de către acest partid, urmăriți interviul acordat de Virgil Guran.


19 Dec 2016 12:20 6225 vizualizari



Comentarii






  • 28.12.2016 19:38 As D-le Ion,suntem pe aceeasi linie de gandire.Adaug in plus cateva remarci si anume:aparitia repetata la canalul RTV in postura de reprezentant al PNL prin luarile de cuvant face numai aberatii ,mai recent ''cantaret'' si ''dansator'' (in care sens apreciez talentul ascuns pe care il are)ma duce cu gandul ca d-l in cauza are intentia de a fi ''rugat'' sa devina presedintele PNL.Ne mira ceva in ziua de azi cand apele sunt asa de tulburi si fiecare doreste sa fie in ''frunte''?Asadar,d-le Guran stati linistit ca sansele sunt nule pentru a deveni lider credibil al PNL.Trebuie sa va axati in continuare pe alte afaceri la care sunteti expert.
  • 19.12.2016 14:53 Ion Dandoaselea Hmmmm... oare domnul Guran o fi persoana potrivita sa critice PNL? Tocmai domnia-sa ne da lectii de buna conduita, buna conducere si morala? Cred ca ar fi avut dreptul sa faca aceste lucruri doar daca -dupa intoarcerea pe usa din dos si cu coada intre picioare- in PNL ar fi stat pe tusa o vreme, s-ar fi comportat ca un membru de partid (intr-adevar cu ceva greutate) obisnuit, ar fi muncit pentru partid, ar fi contribuit la restructurarea si ridicarea acestuia. Dar nu, dumnealui s-a repezit direct la functii inalte crezand probabil ca i se cuvin 'sine die', aruncand cu petarde si promisiuni electorale... Iar electoratul a decis. Stimabile, simpla prezenta a dumitale pe lista a fost o piatra de moara pentru PNL. Asa ca eu -ca simplu cetatean- as concluziona simplu : dispari bre! Mai mult decat atat, mie mi-ar da de gandit si un amanunt simplu :pe contorul acestei pagini scrie ca interviul a fost vizualizat de 94 de ori pana la ora asta iar un articol despre deschiderea unui restaurant de peste douazeci de mii de ori. Chiar nu intelegi ?!?
1108 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1544 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
626 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2042 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV