CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Numărul cadrelor didactice de la Școala de Poliție din Câmpina se va înjumătăți în trei ani

- Actualitate -

Numărul cadrelor didactice de la Școala de Poliție din Câmpina se va înjumătăți în trei ani

La sfârșitul anului trecut, când a fost numit director al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, comisarul șef Vasile Tache a făcut un plan de management pentru perioada 2017-2020 și, printre altele, a constatat că, în următorii trei ani, instituția va pierde foarte mulți dintre actualii profesori.

Practic, aproape jumătate dintre cadrele didactice se vor pensiona până în 2019, iar șansele ca la Școala de Poliție să vină profesori noi sunt reduse, având în vedere mai ales salariile destul de mici din instituțiile de învățământ din subordinea MAI.
"Avem promisiunea din partea Direcției de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române că, în momentul în care vom veni cu un proiect bine fundamentat, funcțiile din școală vor fi aduse la nivelul celor din IGPR din punct de vedere ierarhic și al coeficienților. Ar fi o soluție pentru ca aceste funcții să devină atractive și să le dea posibilitatea celor care ar veni să predea în școală să nu piardă din punct de vedere pecuniar", a declarat Vasile Tache la manifestările organizate cu ocazia Zilei Poliției Române.
O altă soluție ar fi colaborarea Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" cu profesori asociați, iar directorul instituției intenționează să înainteze IGPR o propunere în acest sens. "Ar fi foarte bine dacă am putea găsi o formulă care să ne permită din punct de vedere legal să colaborăm cu profesori asociați. Se află alături de noi generalul Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și îi mulțumesc că și-a manifestat disponibilitatea de a deveni profesor asociat al școlii, după ce vom rezolva această problemă împreună cu IGPR", a mai afirmat directorul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, comisarul șef Vasile Tache. 


28 Mar 2017 19:47 7155 vizualizari



Comentarii






2509 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1375 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4997 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV