Incendiu violent la un service auto situat lângă Autogara Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 11.45 - Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă care a dus la declanșarea acestui incendiu a fost un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.
UPDATE 10.20 - 40 de pompieri acționează pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative. Este o intervenție dificilă din cauza temperaturii extrem de ridicate, a materialelor combustibile din hală, dar și din cauza problemelor cu hidranții.
UPDATE 9.50 - Incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de explozie, se intervine pentru stingere.
UPDATE 9.25 - De la Ploiești sunt trimise încă două autospeciale de intervenție, în sprijinul pompierilor de la Câmpina.

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit în în această dimineață, în jurul orei 9.00, la un service auto de lângă Autogara Câmpina. 25 de pompieri militari de la ISU Prahova intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, dar focul se manifestă în continuare violent din cauza anvelopelor și acumulatorilor auto din interior.  

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, hala în care a izbucnit incendiul are aproximativ 300 mp. În interior nu se află nicio mașină și, deocamdată, nu există pericolul de propagare la spațiile din vecinătate. În schimb, există pericolul ca acumulatorii din hală să explodeze la temperaturi ridicate. Este așteptat și un echipaj de la Electrica pentru oprirea alimentării cu energie electrică în zonă, foarte aproape de locul incendiului aflându-se firele de înaltă tensiune. Vom reveni.

9605 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 31.01.2018 06:58 Bine că nu au fost victime. Primăria Câmpina, proprietarul terenului, trebuie să se gândească serios la îmbârligătura de construcții de acolo. Nici nu mai întreb de autorizații și respectarea condițiilor de urbanism. Iar ISU ar face bine să ne comunice și dacă au fost respectare normele privind securitatea la incendiu. Acum nu a murit nimeni, dar data viitoare?
  • Admin 02.02.2018 11:32 Am șters toate comentariile care nu aveau legătură cu subiectul articolului. Câmpina chiar a fost la un pas de o tragedie cu acest incendiu și nu cred că-și aveau rostul aici comentariile de altă natură sau pe altă temă. Îmi pare rău că le-am dat accept, ar fi trebuit să le șterg încă de la început. Vă rog insistent, dacă aveți ceva de împărțit, împărțiți între dvs. Dacă aveți ceva de comentat la articolele noastre (decent, bineînțeles), vă rog să o faceți pe subiect. Chiar nu-și aveau rostul aici acele comentarii și sper că înțelegeți ce vreau să spun.
  • Driver 02.02.2018 11:53 Mulțumesc pt răspunsul dvs, domnule admin.O zi bună.

Social

67 vizualizari
14 aug. 2018 09:22

Sport în aer liber la "Manifest life", eveniment organizat la Câmpina, pentru al șaselea an consecutiv, de Asociația Frizzly

"Manifest life" este o convenție de fitness desfășurată în premieră în Câmpina în anul 2013. Este proiectul Asociației Frizzly condusă de Clara Leica, profesor de limbi străine și instructor de aerobic fitness. O inițiativă care s-a dovedit a fi extrem de inspirată și foarte bine primită la Câmpina, având în vedere numărul mare de participanți. "Manifest life" a ajuns, iată, la cea de-a VI-a ediție, care se va desfășura în Parcul Soceram de pe platoul Muscel, pe 26 august și 2 septembrie 2018.

1625 vizualizari
13 aug. 2018 22:58

Câmpina, România 100. Atelierul lui Aurel Kraus, de ieri, farmaciile de astăzi

În anii '40 - '60, o mulțime de meseriași aveau în Câmpina ateliere proprii. Printre ei, neamțul Aurel Kraus, despre care se spunea că este un om cu mâini de aur. Avea un atelier mecanic, o tocilărie, unde repara aproape orice și unde ascuțea de toate - de la cuțite și foarfeci, până la coase și topoare. Era vestit Aurel Kraus și căutat nu doar de câmpineni, ci și de locuitori din comunele vecine.

Alte stiri recente

783 vizualizari
14 aug. 2018 07:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 14 august 2018

Informaţiile sunt urnizate de Agenţia Judeţeană pebtru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3160 vizualizari
12 aug. 2018 11:05

În Prahova s-a trecut pragul de 20.000 de semnături pentru iniţiativa "Fără penali în funcţii publice". La nivel național au semnat aproximativ 700.000 cetățeni

Judeţul Prahova, alături de alte zece judeţe din țară, a atins și depășit ţinta de 20.000 de semnături pentru iniţiativa "Fără penali în funcţii publice", Prahova având 24.600 semnături de la cetățeni. La nivel național, până duminică dimineață au fost strânse 691.936 semnături, peste necesarul de 500.000, dar mai trebuie îndeplinită și a doua condiție, aceea de atingere a pragului stabilit în toate județele unde se desfășoară campania. Pentru ca proiectul de modificare a Constituției și expunerea de motive să poată fi înregistrate la Parlament, mai sunt zece județe unde pragul de 20.000 de semnături nu a fost atins.