Incendiu violent la un service auto situat lângă Autogara Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 11.45 - Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă care a dus la declanșarea acestui incendiu a fost un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.
UPDATE 10.20 - 40 de pompieri acționează pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative. Este o intervenție dificilă din cauza temperaturii extrem de ridicate, a materialelor combustibile din hală, dar și din cauza problemelor cu hidranții.
UPDATE 9.50 - Incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de explozie, se intervine pentru stingere.
UPDATE 9.25 - De la Ploiești sunt trimise încă două autospeciale de intervenție, în sprijinul pompierilor de la Câmpina.

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit în în această dimineață, în jurul orei 9.00, la un service auto de lângă Autogara Câmpina. 25 de pompieri militari de la ISU Prahova intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, dar focul se manifestă în continuare violent din cauza anvelopelor și acumulatorilor auto din interior.  

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, hala în care a izbucnit incendiul are aproximativ 300 mp. În interior nu se află nicio mașină și, deocamdată, nu există pericolul de propagare la spațiile din vecinătate. În schimb, există pericolul ca acumulatorii din hală să explodeze la temperaturi ridicate. Este așteptat și un echipaj de la Electrica pentru oprirea alimentării cu energie electrică în zonă, foarte aproape de locul incendiului aflându-se firele de înaltă tensiune. Vom reveni.

9673 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 31.01.2018 06:58 Bine că nu au fost victime. Primăria Câmpina, proprietarul terenului, trebuie să se gândească serios la îmbârligătura de construcții de acolo. Nici nu mai întreb de autorizații și respectarea condițiilor de urbanism. Iar ISU ar face bine să ne comunice și dacă au fost respectare normele privind securitatea la incendiu. Acum nu a murit nimeni, dar data viitoare?
  • Admin 02.02.2018 11:32 Am șters toate comentariile care nu aveau legătură cu subiectul articolului. Câmpina chiar a fost la un pas de o tragedie cu acest incendiu și nu cred că-și aveau rostul aici comentariile de altă natură sau pe altă temă. Îmi pare rău că le-am dat accept, ar fi trebuit să le șterg încă de la început. Vă rog insistent, dacă aveți ceva de împărțit, împărțiți între dvs. Dacă aveți ceva de comentat la articolele noastre (decent, bineînțeles), vă rog să o faceți pe subiect. Chiar nu-și aveau rostul aici acele comentarii și sper că înțelegeți ce vreau să spun.
  • Driver 02.02.2018 11:53 Mulțumesc pt răspunsul dvs, domnule admin.O zi bună.

Social

1299 vizualizari
17 oct. 2018 21:16

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Eusebiu Ștefănescu

Cele mai multe dintre personalitățile românești pe care le vom evoca în acest serial nu sunt născute în Câmpina, dar s-au legat de urbea noastră în diverse împrejurări. Totuși, există și personalități care au copilărit aici, în Câmpina și care au revenit mereu cu drag acasă. Este cazul marelui actor Eusebiu Ștefănescu.

1471 vizualizari
17 oct. 2018 20:50

Câmpina, România 100. Vila Dușescu de ieri, sediul Cooperativei Vital de azi

Câmpina a avut dintotdeauna o zonă rezidențială, acolo unde oamenii cu posibilități financiare peste medie își construiau case. Ieri era zona Bulevardului Elisabeta (actualmente Bulevardul Culturii), astăzi este zona Câmpinița - Muscel. Dar cu toate acestea, în perioada interbelică, chiar pe strada principală, Carol I, se afla o vilă impozantă, care atrăgea atenția tuturor - casa avocatului Costică Dușescu, un avocat de succes din acea perioadă.

Alte stiri recente

2163 vizualizari
17 oct. 2018 19:29

Rezultate excelente pentru sportivii câmpineni din lotul național, la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

În perioada 12-14 octombrie, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan și ediția a 11-a a Cupei Mondiale pentru Kohai. La ambele competiții au participat și sportivi de la AIKO Câmpina, componenți ai lotului național al României, alături de numeroși alți sportivi din 30 de țări de pe patru continente. Antrenați de Sensei Gabriel Timofte, sportivii câmpineni au reușit o serie de rezultate excelente.

1808 vizualizari
17 oct. 2018 14:48

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Avancronici

La finalul acestei săptămâni sunt programate jocurile etapei a 10-a, care marchează atingerea primei treimi a actualei ediții de campionat. Iată programul jocurilor și scurte avancronici, cu precizarea că joi seară vom adăuga și delegările arbitrilor și observatorilor.