Incendiu violent la un service auto situat lângă Autogara Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 11.45 - Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă care a dus la declanșarea acestui incendiu a fost un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.
UPDATE 10.20 - 40 de pompieri acționează pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative. Este o intervenție dificilă din cauza temperaturii extrem de ridicate, a materialelor combustibile din hală, dar și din cauza problemelor cu hidranții.
UPDATE 9.50 - Incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de explozie, se intervine pentru stingere.
UPDATE 9.25 - De la Ploiești sunt trimise încă două autospeciale de intervenție, în sprijinul pompierilor de la Câmpina.

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit în în această dimineață, în jurul orei 9.00, la un service auto de lângă Autogara Câmpina. 25 de pompieri militari de la ISU Prahova intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, dar focul se manifestă în continuare violent din cauza anvelopelor și acumulatorilor auto din interior.  

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, hala în care a izbucnit incendiul are aproximativ 300 mp. În interior nu se află nicio mașină și, deocamdată, nu există pericolul de propagare la spațiile din vecinătate. În schimb, există pericolul ca acumulatorii din hală să explodeze la temperaturi ridicate. Este așteptat și un echipaj de la Electrica pentru oprirea alimentării cu energie electrică în zonă, foarte aproape de locul incendiului aflându-se firele de înaltă tensiune. Vom reveni.

9334 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 31.01.2018 06:58 Bine că nu au fost victime. Primăria Câmpina, proprietarul terenului, trebuie să se gândească serios la îmbârligătura de construcții de acolo. Nici nu mai întreb de autorizații și respectarea condițiilor de urbanism. Iar ISU ar face bine să ne comunice și dacă au fost respectare normele privind securitatea la incendiu. Acum nu a murit nimeni, dar data viitoare?
  • Admin 02.02.2018 11:32 Am șters toate comentariile care nu aveau legătură cu subiectul articolului. Câmpina chiar a fost la un pas de o tragedie cu acest incendiu și nu cred că-și aveau rostul aici comentariile de altă natură sau pe altă temă. Îmi pare rău că le-am dat accept, ar fi trebuit să le șterg încă de la început. Vă rog insistent, dacă aveți ceva de împărțit, împărțiți între dvs. Dacă aveți ceva de comentat la articolele noastre (decent, bineînțeles), vă rog să o faceți pe subiect. Chiar nu-și aveau rostul aici acele comentarii și sper că înțelegeți ce vreau să spun.
  • Driver 02.02.2018 11:53 Mulțumesc pt răspunsul dvs, domnule admin.O zi bună.

Social

2780 vizualizari
20 feb. 2018 19:11

A blocat trotuarul cu mașina, fix în centrul Câmpinei

2 comentarii

Întâlnim din ce în ce mai des și la Câmpina cazuri de conducători auto care-și lasă mașinile unde le este lor mai ușor, fără să le pese de ceilalți participanți la trafic. În multe situații, pietonii sunt cei care au de suferit, pentru că mașinile sunt parcate pe trotuar sau în zone exclusiv pietonale, cum a fost cazul șoferilor care au parcat direct în Pasajul de la Ceas (despre care am scris la momentul respectiv).

1937 vizualizari
20 feb. 2018 13:04

Locuitorii de pe Strada Buciumului au venit la ședința CL Câmpina. Au obținut promisiunea unei... pietruiri

2 comentarii

La ședința extraordinară de luni seară a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia a fost aprobat bugetul pentru 2018, au fost prezenți și locuitori de pe Strada Buciumului din Cartierul Voila. Este vorba despre acea stradă care nu a fost asfaltată niciodată și despre care noi am scris de mai multe ori în ultima vreme. 

Alte stiri recente

2147 vizualizari
20 feb. 2018 11:44

Detectoare de fum și instalații de avarii pentru ca Școala Centrală Câmpina să obțină, în sfârșit, autorizație ISU

Școala Centrală Câmpina este cea mai nouă și mai modernă instituție de învățământ din municipiu și, culmea, singura fără autorizație de la ISU pentru securitate la incendii. Am scris de mai multe ori despre această situație. Școala Centrală a fost dată în folosință în anul 2007, iar până acum nu s-a reușit obținerea autorizației ISU fie din motive de dotare, fie din motive de dosar incomplet.

2976 vizualizari
20 feb. 2018 10:36

Străzile distruse din Câmpina nu vor fi asfaltate nici în 2018

5 comentarii

Este cea mai proastă veste posibilă pe care o primim la început de an. Poate că nu aveam așteptări prea mari, dar undeva exista o doză de speranță că lucrurile se vor îmbunătăți și măcar Calea Doftanei și Bobâlna vor si asfaltate în acest an. Nu se va întâmpla acest lucru în primul rând pentru că nu sunt bani.