CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Locomotiva unui tren încărcat cu motorină a luat foc în Gara Sinaia

- Social -

Locomotiva unui tren încărcat cu motorină a luat foc în Gara Sinaia

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs în această dimineață, în Gara Sinaia, la o garnitură feroviară formată din două locomotive și 24 de vagoane încărcate cu motorină. Un incendiu a izbucnit la instalația electrică de forță a uneia dintre locomotive. Pompierii militari au intervenit la stingerea incendiului. Trenul circula pe ruta Brazi - Șimleu Silvaniei, județul Sălaj.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, locomotiva la care a izbucnit incendiul a fost decuplată de restul garniturii. ISU a trimis la fața locului două echipaje de stingere și un echipaj de prim-ajutor. Din fericire, nu există victime. La locul intervenției a ajuns și un utilaj pentru scoaterea de sub tensiune a firului de circulație și izolarea locomotivei, urmând ca vagoanele să fie tractate de pe linia 1 pe linia 3 cu ajutorul unei alte locomotive trimise de SN CFR din Gara Câmpina. Vom reveni.

(Sursă foto - ISU Prahova)


03 Oct 2020 10:25 3883 vizualizari


Comentarii






211 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova,  în cadrul C.R.E.D. Activitatea face parte din parteneriatele educaționale ”Starea de bine în grupa de preșcolari”  și  ”Copilăria, o lume de vis”, pe care instituția de învățământ din Câmpina le-a derulat în  ultimii doi ani școlari împreună cu Grădinița nr. 14 Târgoviște și Școala Gimnazială ”Radu Cel Mare” Găești, parteneriate avizate de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

citeste mai mult
3458 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1648 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
885 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV