CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina a primit "Eticheta Europeană pentru excelență în buna guvernare", premiu acordat de Consiliul Europei și Guvernul României

- Actualitate -

Primăria Câmpina a primit

La sediul Guvernului a avut loc astăzi, 11 mai 2023, acordarea premiilor "Eticheta Europeană pentru excelență în buna guvernare", un eveniment organizat de Secretariatul General al Guvernului (SGG) și Consiliul Europei. Au fost premiate autoritățile publice din mai multe localități, printre care și municipiul Câmpina, prin primarul Alin Moldoveanu.

ELoGE (Eticheta Europeană pentru excelență în buna guvernare) este un premiu acordat de Consiliul Europei autorităților locale și reprezintă o modalitate de certificare, de apreciere și recunoaștere a acelor autorități publice a căror activitate se desfășoară în conformitate cu standardele Consiliului Europei. Foarte multe primării din țară s-au înscris în acest proiect, dar numai 30 au fost premiate, în baza rapoartelor realizate de experții cu care a colaborat Secretariatul General al Guvernului și în baza evaluării realizate de o comisie națională formată din reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Consiliului Național al Rectorilor, Institutului Național de Administrație, Uniunea Națională a Consiliilor Județene, Asociația Municipiilor din România, Asociația Orașelor și Asociația Comunelor.
Primăria Câmpina s-a numărat printre premianții de astăzi, premiul fiind înmânat primarului Alin Moldoveanu. Potrivit organizatorilor (reprezentanții SGG, ai Ministerului Dezvoltării și Institutului Național de Administrație) au fost premiate acele administrații locale care au demonstrat că implementează în activitatea lor cele 12 principii ale bunei guvernări democratice locale. Iar cele 12 principii sunt: participare, reprezentare și corectă desfășurare a alegerilor; receptivitate; eficiență și eficacitate; deschidere și transparență; stat de drept; comportament etic; competențe și abilități; inovare și deschidere pentru schimbare; dezvoltare durabilă și orientare pe termen lung; management financiar solid; drepturile omului, diversitate culturală și coeziune socială; responsabilitate.


11 May 2023 21:10 2929 vizualizari


Comentarii






  • 12.05.2023 20:46 Catalin Eticheta Europene pentru Excelenţă în Buna Guvernare” se bazează pe autoevaluarea municipalităţilor de către oficialii locali, consilierii aleşi şi cetăţeni Citat de pe site-ul organizatorilor. Adica s-au premiat singuri. As vrea sa aflu un singur cetatean care a evaluat primaria si nu lucreaza la primarie.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1752 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1918 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1994 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2334 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV