CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

ALDE Câmpina are, în sfârșit, sediu. Iar în acest sediu funcționează, de astăzi, și cabinetul parlamentar al senatorului Teodor Meleșcanu

- Politică -

ALDE Câmpina are, în sfârșit, sediu. Iar în acest sediu funcționează, de astăzi, și cabinetul parlamentar al senatorului Teodor Meleșcanu

Ministrul Afacerilor Externe, senatorul Teodor Meleșcanu, și-a inaugurat cabinetul parlamentar deschis la Câmpina. Astăzi, chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. "Mi-am onorat astfel o promisiune făcută câmpinenilor în campania electorală, aceea de a avea cabinet parlamentar aici, un loc prin care să ținem legătura în permanență", a afirmat Teodor Meleșcanu.

Cabinetul se află pe Bulevardul Carol I, în apropiere de intersecția cu Strada Maramureș, iar Teodor Meleșcanu spune că va veni la Câmpina pentru a acorda audiențe în a doua și a patra sâmbătă din fiecare lună (video). În rest, la cabinetul parlamentar se va afla consilierul senatorului prahovean, Nathaniel Geană.
Cabinetul senatorial este o noutate, e adevărat, mai ales că Teodor Meleșcanu este singurul parlamentar care și-a deschis până acum un astfel de cabinet în al doilea municipiu al județului. Dar tot o noutate este și faptul că ALDE Câmpina are sediu. Până acum organizația locală nu a dispus de așa ceva, deși există de mai multă vreme și are chiar și doi consilieri locali. Spațiul de pe Bulevardul Carol I este destul de mare, aici funcționând, de astăzi, atât cabinetul senatorului Meleșcanu, cât și sediul organizației ALDE. De altfel, deputatul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova și ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, își pune speranțe mari în organizația de la Câmpina, afirmând, printre altele, că speră ca în viitor ALDE să aibă primar la Câmpina.

La conferința de presă de astăzi, alături de Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu s-au aflat Vasile Pătrașcu - vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova din partea ALDE, George Pană - viceprimar al municipiului Ploiești, dar și alți membri ai Biroului Județean de Conducere. De asemenea, au fost prezenți și cei doi consilieri al ALDE Câmpina - Daniel Ioniță (președintele organizației locale) și Gabriel Dima. 


10 Mar 2017 18:55 7514 vizualizari



Comentarii






990 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1506 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
612 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2019 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV