CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

- Actualitate -

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Proiectul prevedea ca din noul Comitet Director să facă parte președintele clubului, primarul sau un reprezentant al acestuia (față de trei reprezentanți câți erau până acum), președintele Comisiei de Sport din Consiliul Local și câte un reprezentant al fiecăreia dintre cele patru comisii ale Consiliului Local, cu precizarea că  aceste comisii își pot desemna și reprezentanți din afara administrației locale. Ca o noutate, din Comitetul Director pot face parte și doi reprezentanți ai sponsorilor, dacă aceștia își asumă o sponsorizare în următorii doi ani de la desemnare de minim 25% din bugetul secției pe care o sponsorizează.
Vă reamintim că, în prezent, din Comitetul Director fac parte Iulian Anton (directorul Direcției Juridice din cadrul Primăriei), Cristi Birligiu (șef Serviciu Taxe și Impozite Locale), Marius Vișan (directorul Poliției Locale) - din partea primarului și consilierii locali Liviu Briciu, Andrei Duran, Marius Anghelescu, Roxana Gheorghe și Liviu Dumitrache. De asemenea, vă reamintim că în această formulă, membrii Comitetului Director nu s-au întâlnit față în față în ultimii doi ani!
În plenul Consiliului Local au fost ceva discuții, dar pe o chestiune puțin importantă pentru esența proiectului. Discuțiile - pe care le puteți urmări integral în înregistrarea video - s-au axat pe amendamentul formulat de consilierul Costel Filip, ideea principală a acestuia fiind ca persoanele desemnate de comisiile de specialitate ale Consiliului Local să fie alese cu o majoritate simplă, adică din cei cinci membri ai unei comisii, dacă vin doar trei, iar doi dintre ei vor un nume, acela va fi reprezentantul comisiei, în vreme ce inițiatorul proiectului propusese un vot de minim 4-1 pentru acceptarea unei nominalizări. De asemenea, consilierii au mai votat ca un membru al viitorului Comitet Director să fie înlocuit dacă absentează la mai mult de trei ședințe într-un an, proiectul inițial precizând doar trei ședințe, fără a delimita o perioadă de timp. Proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor, singurii care s-au abținut de la vot fiind Horațiu Zăgan, Liviu Davidescu și Liviu Dumitrache.
Acum, pentru CS Câmpina ar trebui să fie benefică această schimbare, dar numai dacă măcar de la două dintre cele patru comisii vor veni oameni care să știe ce înseamnă activitatea unui club sportiv și nu politicieni care să nu dea cu lunile sau chiar anii pe la acest club finanțat în cea mai mare parte de la bugetul local. 


06 Dec 2023 20:58 2562 vizualizari


Comentarii






  • 07.12.2023 06:15 diss Eu nu vad niciun fost sportiv de performanta in noul consiliu director., doar niste functionari publici care isi vor da cu parerea despre sport!?! Tipic romanesc!Apoi ce cauta seful politiei in acest consiliu? E clar, performantele vor fi sublime…
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1860 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2035 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2027 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2475 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV