CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dezbaterea publică asupra bugetului local al Câmpinei, un exercițiu politico-administrativ interesant

- Actualitate -

Dezbaterea publică asupra bugetului local al Câmpinei, un exercițiu politico-administrativ interesant

Joi, 26 ianuarie, la Casa Tineretului a avut loc dezbaterea publică asupra bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. A fost o dezbatere inițiată de administrația locală și am numit-o un exercițiu politico-administrativ interesant, pentru că, practic, primarul Alin Moldoveanu a răspuns în premieră unor întrebări ale fostului lider PNL, actualul președinte al Asociației pentru Câmpina - Marian Nistor și ale liderului PSD, Dan Ioan Mușat.

La dezbatere au mai fost prezenți reprezentanți ai Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, consilierii locali Cosmin Raț, Aron Sabo, Liviu Davidescu și Florin Marcu, precum și mai mulți reprezentanți ai Primăriei Câmpina.
Dezbaterea a început cu o prezentare a proiectului bugetului local, susținută de inițiatorul proiectului, primarul Alin Moldoveanu, dar asupra căreia nu vom insista pentru că am prezentat în mai multe rânduri detalii privind proiectul de buget, inclusiv în cadrul unui interviu cu primarul Alin Moldoveanu.
Extrem de interesantă a fost partea a doua a dezbaterii. Au vorbit Marian Nistor și Dan Ioan Mușat, niciunul dintre ei neavând propuneri concrete pentru proiectul de buget, ci o serie de întrebări, pe teme considerate delicate și care trebuiau clarificate. Astfel, Marian Nistor a abordat, printre altele, subiecte precum realizarea unor PUZ-uri, banii cheltuiți din creditul accesat în mandatul trecut (subiect asupra căruia vom reveni), sumele alocate de la bugetul local pentru construirea creșei din Cartierul Voila, obiectiv care va fi realizat din fonduri extrabugetare (prin CNI), precum și a problematicii generate de culoarele verzi-albastre.
La rândul său, Ioan Mușat a vrut să știe, printre altele, de ce apare în continuare în bugetul local proiectul privind pasajul subteran (și asupra acestui subiect vom reveni), dar a mai întrebat și despre pista de motocros și sumele mari alocate pentru consultanță și alte servicii.
La toate subiectele, primarul Alin Moldoveanu a răspuns, de multe ori chiar detaliat, și vă invităm să urmăriți în materialul video care au fost răspunsurile edilului câmpinean. Proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023 urmează a fi supus votului Consiliului Local până joi, 2 februarie.


26 Jan 2023 21:17 3100 vizualizari



Comentarii






2571 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1420 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5206 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1130 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV