CONTACT

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

- Turism -

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

Veți avea o săptămână de răsfăț maxim parcurgând Germania, Danemarca și Norvegia, aici poposind la Flaam, Alesund, Hellesylt-Geiranger și Haugesund. În plus, veți avea ocazia să navigați cu MSC Euribia, cea mai nouă și inovatoare navă din flota MSC Cruises, un superlativ pentru o croazieră în fiordurile Norvegiei.
Programul croazierei arată astfel:
30 septembrie 2023
Zbor București - Hamburg, transfer la Kiel, îmbarcare pe MSC Euribia.
1 octombrie 2023
La ora 7.00 acostăm la Copenhaga, capitala Danemarcei, unul dintre cele mai frumoase din nordul Europei. Puteți vedea orașul, iar dintr-un tur nu ar trebui să lipsească vechiul port Nyhavn, Palatul Amelienborg, Mica Sirenă sau Parcul de distracții Tivoli. La ora 18.00, nava va ridica ancora.
2 octombrie 2023
Va fi o zi petrecută pe mare, prilej pentru a explora minunățiile navei și de a vă delecta cu programul pregătit de gazde.
3 octombrie 2023
Ajungem în Norvegia, primul popas fiind la Flaam, un sătuc cu vreo 400 locuitori, aflat într-un cadrul natural senzațional, înconjurat de munți cu creste înzăpezite, cu coaste abrupte care coboară direct în fiord. Aici se află cel mai dramatic traseu feroviar din Europa, care parcurge într-o oră doar 20km printre stânci, chei, tuneluri, cascade, trenul urcând până la platoul Myrdal, cu vederi panoramice de o frumusețe rară.
4 octombrie 2023
Alesund este orașul în care ajungem în această zi, un oraș port faimos pentru arhitectura sa art-nouveau, clădiri cu turnuri elegante și vârfuri ascuțite. Alesund este cel mai mare furnizor de cod uscat din lume.
5 octombrie 2023
Practic, punctul terminus al acestei croaziere, magnificul fiord Hellesylt - Geiranger, considerat unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
6 octombrie 2023
Poposim la Haugesund, un cochet oraș al Norvegiei. Nu ar trebui să ocolți sediul primăriei, singura primărie roz din lume și una dintre cele mai frumoase clădiri neo-clasice din Norvegia.
7 octombrie 2023
Ziua va fi dedicată exclusiv navigării, prilej de odihnă, dar și de a descoperi multiplele facilități puse la dispoziția oaspeților de această navă.
8 octombrie 2023
Debarcare la Kiel, transfer la Hamburg și zbor spre București.
Tarif: - de la 1.245 euro/persoană. Până la 14 mai 2023, beneficiați de reduceri early-booking, de 9-11%, în funcție de tipul de cabină aleasă.
Condiții de plată: 40% în momentul rezervării, iar diferența până cu 60 zile înainte de plecare.
Pentru detalii și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook.com - Teron Intertur. (P)


17 Apr 2023 17:15 3237 vizualizari


Comentarii






2585 vizualizari 28 Sep 2023 19:58 Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

citeste mai mult
3608 vizualizari 16 Jul 2023 21:16 Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

citeste mai mult
3797 vizualizari 15 Dec 2022 07:18 Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

citeste mai mult
4140 vizualizari 07 Aug 2022 20:46 Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV